VIP Credit Card

VIP Credit Card

Fordelene med VIP Credit Card

  • 100% gebyrfritt
  • Inntil 50 dagers betalingsutsettelse
  • Rabatt trukket av kjøpsbeløp
  • Gratis inn på de mest populære utestedene
  • Kredittramme fra kr 5.000,- til kr 100.000,-
  • Gratis reiseforsikring med avbestillingsforsikring.
  • Gratis gjeldsulykkesforsikring

Dette kredittkorttilbudet er utgått

Vi kan varmt anbefale Aros Finans kredittkortet. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av kredittkort tilbydere.

VIP Credit Card
« Inntil 100.000,- i kreditt

Er du av typen som liker å føle deg litt eksklusiv, og gjerne flekker frem kredittkortet når du er på en bytur eller i lignende situasjoner? I så fall kommer du til å gå som hånd i hanske med VIP Credit Card, som er et kredittkort med gullbelagt skrift og mer til. Men det er ikke bare utseendet og navnet som er «glam» med dette kredittkortet, for det har også en hel del fordeler og bonuser som også lar deg føle deg som en «Very Important Person» når du bruker kortet.

Du kan spare penger både når du er ute og spiser og fester, men også når du handler både i butikk og nettbutikker. I tillegg får du naturligvis også en del gunstige betingelser for mer hverdagslig bruk.


For å begynne med det første, så er VIP Credit Card et kredittkort med massevis av gode betingelser. Det er faktisk ett av få kredittkort på markedet som er hundre prosent gebyrfritt. Med andre ord betaler du ikke noe for å eie kortet, for å bruke det og heller ikke når du gjør uttak i minibanker. Spesielt det sistnevnte punktet er viktig å nevne, ettersom du da kan bruke kortet helt gratis når du befinner deg utenlands og på reise og ønsker å ta ut kontanter i minibanker. Det er slettes ikke mange kredittkort på markedet som har slike betingelser. I tillegg kan du søke om en kredittgrense på 100 000 kroner, noe som er i tråd med resten av bankene her i landet.

Når det kommer til renten på kredittkortet, så er den også lavere enn hos en del av konkurrentene. Den effektive renten er på 22,90 prosent for VIP Credit Card, som gjør at den er noe høy for å handle på avbetaling med akkurat dette kortet. Men med hele 50 dager rentefritak er det absolutt mulig å handle for store summer uten at rentene begynner å løpe, og vi anbefaler naturligvis at man holder seg innenfor denne tidsperioden slik at man slipper store ekstrakostnader med kortet.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...