Vi anbefaler: Kreditt365

Kreditt365

Kan jeg søke?

For å få lån hos Kreditt365 må du...

  • Være fylt 20 år
  • Bosatt i Norge i 3 år
  • Fast årsinntekt over 200.000
  • Ingen betalingsanmerkninger

Hvor mye kan jeg låne?

  • Lån fra 5.000 til 500.000,-
  • Pengene er alltid tilgjengelig
  • Inntil 15 års nedbetaling
  • Signer med BankID
Kreditt365
« Lån fra 5.000,- til 500.000,-

Med Kreditt365 fra Avida Finans kan du få tilgang til en kredittramme på 5000kr – 500000kr som du disponerer når du ønsker det. Dette er en fleksibel kreditt du kan ha tilgang på akkurat når det trengs, i stedet for å søke om igjen hver gang du ønsker å gjøre en større investering.

Når man har tilgang på et forbrukslån, eller også i dette tilfellet et refinansieringslån hvor man kan overføre disponibelt beløp til enhver tid, har man alltid penger i bakhånd om det kommer opp en uforutsigbar utgift.


Betingelser for Kreditt365 sitt lån uten sikkerhet vurderes i forhold til din gjeld og inntekt. Du vil få tilbud om en rente tilpasset din økonomiske sitasjon. Nominell rente kan variere fra 7,9% - 19,9%. Ellers vil du få etableringskostnad som er avhengig av lånebeløpet fra 290kr – 1090kr. Det vil belastes et gebyr på kr 29 hver måned, samt en ekstrakostnad om du ønsker faktura på papir. Eventuelle endringer du ønsker i etterkant, vil koste deg 490kr. Ellers er dette en kredittgrense som ikke krever at du betaler inn månedlige avdrag, men hvor du selv kan velge hva du betaler inn. Men du må tilse at grensen ikke er overtrukket, det vil si at eventuelle renter betales inn løpende. Du kan når som helst selv overføre tilgjengelig beløp til din konto og benytte deg av det tilgjengelige beløpet på forbrukslånet.

Ønsker man å pusse opp huset eller leiligheten er dette en utrolig praktisk løsning på høyde med et byggelån. Når oppussingsprosjektet er fullført, kan du betale tilbake pengene i det tempoet du ønsker inntil hele summen er nedbetalt, eller du kan ut mer senere når du vil utføre resten av prosjektet.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...