Vurdering: 365Privat

365Privat - 365Direkte

Hvorfor velge 365Privat kredittkort?

  • Ingen årspris
  • Opptil 50.000,- i kreditt
  • Inntil 45 dagers rentefri kreditt
  • Du får rabatt når du handler
  • Du velger din egen PIN-kode
  • 32 millioner brukersteder

Dette kredittkorttilbudet er utgått

Vi kan varmt anbefale Aros Finans kredittkortet. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av kredittkort tilbydere.

365Privat MasterCard
« Opptil 150.000,- i kreditt

Ulike kredittkort har ulike fordeler, men det er sjeldent vi kommer over kredittkort som er såpass overlegne som 365Privat MasterCard. For det er virkelig et kort som knuser det meste av konkurrenter ned i grøfta, noe som bevises gjennom at kortet nærmest årlig vinner frem i tester som blir utført av de store dagsavisene i Norge. Kortet har nemlig et omfattende bonusprogram som lar deg spare opptil flere tusenlapper hvert eneste år – forutsatt at du bruker det på riktig måte.

365Privat MasterCard gir 3,65% cashback på alle kjøp på bensinstasjoner, sko- og klesbutikker verden over. I tillegg så gis det 10% rabatt hos AVIS bilutleie og 10% rabatt om du booker rom på Rica Hotels på hverdager.


365Direkte MasterCard er et kredittkort med nokså gode betingelser, selv om de på akkurat dette punktet ikke matcher enkelte andre aktører i bransjen. For eksempel så er den maksimale kredittgrensen på 50 000 kroner noe lav for enkelte, men den måten man skal bruke dette kredittkortet på så trenger man neppe noe mer. Renten er på 25,21 prosent, noe vi også synes er litt høyt, men man bør uansett betale tilbake den kreditten man har brukt innen de 45 rentefrie dagene er over dersom man skal dra nytte av de fordelene som 365Direkte MasterCard har.

Det forekommer ingen gebyrer når man bruker kortet, og det koster heller ikke noe å ha det. Det eneste gebyret som 365Direkte MasterCard har, er når man skal gjøre uttak i minibanker. Og da blir det nokså kostbart, ettersom banken da skal ha 1,5 prosent av uttaksbeløpet, pluss et flatt gebyr på 35 kroner.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...