Vurdering: Santander - Flexi Visa

Flexi Visa

Hvorfor velge Santander - Flexi Visa?

  • Årsgebyr: 0,-
  • Etableringsgebyr: 0,-
  • eFakturagebyr: 0,-
  • Varekjøp: 0,-
  • Erstatningskort: 0,-

Dette kredittkorttilbudet er utgått

Vi kan varmt anbefale Aros Finans kredittkortet. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av kredittkort tilbydere.

Santander - Flexi Visa
« Inntil 100.000,- kr kredittgrense

Santander er en av de største bankene på internasjonal basis, og har også en stor kundegruppe i Norge. De står bak flere av de mest populære kredittkortene på markedet, og har kredittkort for flere ulike formål. Flexi Visa er det kredittkortet for deg som vil ha en fleksibel hverdag og variert bruksmønster. I tillegg får du ganske så saftige bonuser med dette kredittkortet, som gjør det til en av markedets beste «allroundere» innenfor kreditt. Og det beste av alt – det koster ingenting verken å bruke eller å eie kortet!

Santander tilbyr også forbrukslån i form av lån uten sikkerhet.


Flexi Visa er et kredittkort som gir deg gode betingelser på alle kanter – dette er ikke noe spesialisert kredittkort som kun er godt på det ene punktet. Kredittgrensen er meget høy, og du kan søke om en maksimal kreditt på 100 000 kroner. Den effektive renten samsvarer med hva resten av markedet har å tilby, men ettersom den er 25,33 prosent anbefaler vi at man betaler tilbake den kreditten man har brukt før de 50 dagene man har med rentefritak er over. Hvis ikke kan det bli en ganske kostbar affære å bruke Flexi Visa!

Utover dette så er det få gebyrer på kortet, med mindre man ønsker å gjøre uttak i minibanker. Det koster nemlig ikke noe å eie kortet – ei heller å dra det i butikken – men hvis man skal ta ut kontanter, så blir man nødt til å betale et gebyr på 1 prosent av uttakssummen, pluss 40 kroner. På akkurat dette punktet er altså ikke Flexi Visa ens beste venn, men så lenge man er klar over det så gjør det jo absolutt ikke noe.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...