Vurdering: Gebyrfri VISA

Gebyrfri VISA

Hvorfor velge Gebyrfri VISA?

  • Inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Ingen årsavgift eller fakturagebyr
  • 100 % gebyrfritt
  • Inntil kr. 100.000,- i kreditt
  • Gratis reiseforsikring med avbestillingsforsikring.

Dette kredittkorttilbudet er utgått

Vi kan varmt anbefale Aros Finans kredittkortet. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av kredittkort tilbydere.

Gebyrfri VISA
« Inntil 100.000,- kr kredittgrense

Har du noen gang drømt om å eie et kredittkort som er ett hunder prosent gebyrfritt? Frem til nå så har ikke dette vært mulig, ettersom de fleste kortene alltid har krevd noen form for gebyrer. Dette er nødvendigvis ikke gjennom bruk av kortet eller via årsgebyr, men de færreste kort lar deg ta ut kontanter over skranke eller i minibanker uten å ta betalt i form av et gebyr. Tidene har nå forandret seg, slik at du med Gebyrfri VISA slipper å betale noe som helst for bruken av kortet. Og det koster selvfølgelig heller ikke noe å eie det.


Gebyrfri VISA er alene på grunn av det faktum at det er helt gebyrfritt å anbefale som et av landets aller beste kredittkort. Tidligere var det svært vanlig med gebyrer både på kredittkort og bankkort, mens det i moderne tid har blitt mer og mer faset ut. Vi i Norge har dessuten særskilte betingelser når det kommer til gebyrer ved varehandler i forhold til en del andre land, slik at Gebyrfri VISA også er din aller beste venn på reisen. Kortet har nemlig reiseforsikring inkludert i tillegg til det faktum at det ikke koster noe å gjøre uttak i utenlandske minibanker.

Når det kommer til den effektive renten for Gebyrfri VISA, så er den ikke lav nok til at vi kan anbefale dette kredittkortet for å handle ting og tang på avbetaling. Den er nemlig på 23,41 prosent, noe som absolutt ikke er en skremmende høy rente i forhold til de fleste av konkurrentene, men uansett for høy til at det vil lønne seg å benytte seg av avbetalingsordningen. Du får uansett inntil 50 dager med rentefri nedbetaling med Gebyrfri VISA, og følgelig behøver du neppe å bekymre deg for at rentene skal begynne å løpe. Den maksimale kredittgrensen du kan søke om å ha er på 100 000 kroner, men sannsynligvis er det kun de som har vært kunder en stund hos Santander (banken som står bak kredittkortet) som kommer til å få en såpass høy kredittgrense.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...