Vurdering: yA Bank kredittkort

yA Bank kredittkort

Hvorfor velge yA Bank kredittkort?

  • 5% rabatt på netthandel (globalt)
  • Unikt fordelsprogram
  • 100 % gebyrfritt
  • Inntil kr. 100.000,- i kreditt
  • Inntil 50 dagers betalingsutsettelse
  • Gratis reiseforsikring med avbestillingsforsikring.
  • Gratis gjeldsulykkesforsikring

Dette kredittkorttilbudet er utgått

Vi kan varmt anbefale Aros Finans kredittkortet. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av kredittkort tilbydere.

yA Bank kredittkort
« Inntil 100.000,- i kreditt

Har du hørt om yA Bank og deres kredittkort?
Det er jammen meg ikke sikkert, for selv om banken er nokså stor i Norge på forbrukslån, så er ikke deres kredittkort det mest populære blant det norske folk. Og det undres vi egentlig over, for dette er faktisk et av de aller beste kredittkortene som scorer høyt på samtlige punkter i test. Her får du generelt gode betingelser, og et kredittkort som egner seg vel så bra for hverdagslig bruk som når man er på reise. Hadde det vært opp til oss, så skulle alle hatt et yA Bank kredittkort – les videre for å finne ut hvorfor.

yA Bank forbrukslån, må ikke forveksles med kredittkortet. Kredittkortet fra yA Bank har faktisk blant de aller beste betingelsene på markedet, og da har vi sammenlignet med alle de største aktørene og bankene i landet.


Den effektive renten på kun 20,98 prosent er nemlig svært lav til kredittkort å være, noe som gjør at det absolutt er mulig å handle ting på avbetaling her uten at det må koste fleks i rentekostnader. Dessuten får man også en rentefri betalingsutsettelse på hele 50 dager, så det er slettes ikke sikkert at du behøver å la rentene begynne å løpe i det hele tatt, noe som selvfølgelig er det mest gunstige.

Videre så er yA Bank kredittkort et kort som er blottet for gebyrer. Det er helt gratis å søke om kortet og eie det, og det koster heller ikke noe å dra kortet i butikkene. Mest imponerende er det at det også er gebyrfritt når det kommer til uttak av kontanter i minibanker, slik det forekommer med de fleste andre kredittkort i Norge. Du har også muligheten til å søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, og derfor må vi kunne konkludere med at samtlige betingelser for yA Bank kredittkort er meget gode.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...