Vurdering: Re:member

Re:member kredittkort

Hvorfor velge Re:member kredittkort?

  • Ingen årspris
  • Opptil 150.000,- i kreditt
  • Inntil 52 dagers rentefri kreditt
  • Du får rabatt når du handler
  • Du velger din egen PIN-kode
  • 32 millioner brukersteder
  • Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert
Re:member
« Opptil 150.000,- i kreditt

Har du hørt om kredittkortet re:member allerede, sier du?
Det er kanskje ikke så rart, for dette kredittkortet har nå vært et av de mest populære i landet igjennom flere år. Dessuten har selskapet bak kortet, EnterCard, heller ikke ligget på latsiden når det gjelder annonsering og promotering. Og det er kanskje heller ikke en stor overraskelse over at dette kortet har blitt såpass populært, for det kommer med betingelser som få andre konkurrenter kan matche.

Her får du et kredittkort som har både høy kredittgrense, lang betalingsutsettelse og som også har et omfattende fordelsprogram. Noen bedre?


Vi kan begynne med de hyggelige betingelsene til Re:member kredittkort. Noe som er ganske så unikt med kortet, er at du kan få en kredittgrense på hele 150 000 kroner. Det er langt høyere enn hva flesteparten av konkurrentene på markedet kan gi deg, og følgelig er re:member et kredittkort for deg som satser høyt. Og hvis du bruker litt for mye penger til at du klarer å betale det tilbake med en gang, så har du heldigvis 52 dager med rentefri betalingsutsettelse. Det er minst en uke ekstra i forhold til hva mange andre kredittkort gir deg! I tillegg er den effektive renten på 25,40 prosent ikke helt galen, selv om den er noe høy.

Når det kommer til gebyrer, så er re:member et godt kort også her, men ikke best i klassen. For selv om det ikke koster noe å verken bruke eller å eie kortet, så blir det relativt dyrt for deg dersom du skal gjøre uttak i minibanker. Da påløper nemlig et gebyr på 1 prosent av uttaksbeløpet, pluss et flatt gebyr på 35 kroner.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...