Kredittkort

Kredittkort - Det grunnleggende

Har du ikke et kredittkort allerede? Da skal vi prøve å overbevise deg om hvorfor du (og alle andre nordmenn) bør ha nettopp et slikt kort, selv om mange kanskje tror at det er en sikker vei til den berømte «luksusfellen». Men dagens moderne kredittkort på dagen har såpass mange fordeler og bonuser at det nesten blir for dumt å ikke ha et slikt kort. Dessuten er det en meget god sikkerhet å ha dersom det vanlige bankkortet ikke skulle fungere, eller dersom saldoen på det plutselig var noe mindre enn man trodde på forhånd når man står i kassen og er klar til å betale.

ArosFinans Kredittkort

Ikke minst har de fleste kredittkort fordeler som reiseforsikring og at de er helt gratis å bruke. Samtidig er dette den sikreste måten å betale på, enten du handler i en nettbutikk eller i en fysisk butikk. Så hvorfor skal man ikke ha et slikt kort? Akkurat det må være det eneste spørsmålet vi ikke har noe fornuftig svar på. Vi tilbyr også refinansiering av gjeld og kredittkort.

Kredittkort på dagen

Et moderne kredittkort bygger fortsatt på fundamentet til det opprinnelige kortet, men det har skjedd en hel del (fordelaktige) endringer de siste tiårene. Men vi kan jo begynne med det grunnleggende, som skiller et kredittkort fra et vanlig bankkort. Og det er at du med dette kortet handler med bankens penger – såkalt kreditt – og følgelig kan betale dette tilbake senere. Du kan også få en rentefri betalingsutsettelse med kredittkort, som gjør at man kan handle ting på avbetaling. Dette er nok det som kjennetegner et kredittkort for de aller fleste, og det er en svært god pengereserve å ha til trangere tider der lønninga kanskje er noen uker unna selv om bankkontoen allerede er tømt.

Videre så er kredittkort den sikreste måten å handle på, der man beskytter seg selv mot svindel. I tillegg har du langt bedre rettigheter dersom du betaler for et produkt eller en tjeneste som du ikke får. Da vil det nemlig bli banken som må dekke kostnaden du hadde, slik at du slipper å betale noe som helst dersom du ble svindlet eller kjøpte noe fra et selskap som gikk konkurs før de fikk levert produktet eller tjenesten. Vi anbefaler også at man alltid bruket et kredittkort når man befinner seg utenlands, ettersom det er både billigere og sikrere.

 

Anbefalt kredittkort Din annonse her?

ArosFinans kredittkort

De beste kredittkortene

Re:member MasterCard

Re:member - kredittkort uten årsgebyr

Som eier av dette kredittkortet så får du tilgang til et fordelsprogram som heter Re:member reward. Her kan man spare mye penger når man handler i nettbutikker, faktisk så mye som 20-25 prosent hos enkelte av kjedene.

365Privat MasterCard

364Privat bensinkort

Ulike kredittkort har ulike fordeler, men det er sjeldent vi kommer over kredittkort som er såpass overlegne som 365Privat MasterCard.

yA Bank kredittkort

yA Bank kredittkort

Kredittkortet fra yA Bank har faktisk blant de aller beste betingelsene på markedet, og da har vi sammenlignet med alle de største aktørene og bankene i landet.

Gebyrfri VISA

Gebyrfri VISA

Den umiddelbare fordelen med Gebyrfri VISA ligger jo i navnet – og det faktum at det er gebyrfritt. Du betaler med andre ord ikke for å handle, verken på nett eller i butikk.

SAS EuroBonus Classic

SAS EuroBonus Classic

Når man betaler et årsgebyr for å eie et kredittkort, så skulle det bare mangle at det var noen fordeler. Først og fremst så er SAS EuroBonus Classic American Express Card et bra bonuskort.

Shell MasterCard

Shell MasterCard

Shell MasterCard har fordeler som få andre kredittkort på markedet kan tilby, for ikke nok med at du sparer 40 øre per liter drivstoff du fyller hos Shell, så sparer du også 1 prosent på alt annet du handler i hele verden.

Santander - Flexi Visa

Santander - Flexi Visa

Om du liker å spare penger når du handler, slik at du kan småspare til noe stort, så er Flexi Visa et av de absolutt beste kredittkortene på markedet. En handlebonus på hele 4 prosent er nokså unik i markedet.

VIP Credit Card

VIP Credit Card

Du kan spare penger både når du er ute og spiser og fester, men også når du handler både i butikk og nettbutikker. I tillegg får du naturligvis også en del gunstige betingelser for mer hverdagslig bruk med dette kredittkortet.