Vurdering: SAS EuroBonus

SAS EuroBonus kredittkort

SAS EuroBonus Classic Kredittkort

  • 5% rabatt på netthandel (globalt)
  • Unikt fordelsprogram
  • 100 % gebyrfritt
  • Inntil kr. 100.000,- i kreditt
  • Inntil 50 dagers betalingsutsettelse
  • Gratis reiseforsikring med avbestillingsforsikring.
  • Gratis gjeldsulykkesforsikring

Dette kredittkorttilbudet er utgått

Vi kan varmt anbefale Aros Finans kredittkortet. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av kredittkort tilbydere.

SAS EuroBonus - American Express kort
« Inntil 100.000,- i kreditt

Velger du alltid SAS når du er ute og flyr, og vil spare penger gjennom deres EuroBonus-program? Og vil du samtidig ha et kredittkort som byr på helt unike fordeler og betingelser som få andre norske banker kan matche? I så fall er SAS EuroBonus Classic American Express Card (puuuh!) akkurat det kredittkortet du trenger – her får du nemlig både i pose og sekk.

Kortet er et resultat av et omfattende samarbeid med det skandinaviske flyselskapet og det gigantiske bankkonsernet American Express fra over dammen.


SAS EuroBonus Classic American Express Card, heretter kun omtalt som SAS EuroBonus Classic, er et kredittkort som passer for deg som reiser mye, men også for deg som vil dra nytte av fordeler i hverdagen som du kan bruke når du først skal reise. Kredittkortet har riktignok et årsgebyr på 150 kroner i året, der de fleste andre kort i Norge er gratis å eie, men som du nå skal lære så vil de fleste mene at det absolutt er verdt det. For med dette kredittkortet så har du faktisk ingen kredittgrense – du kan bruke akkurat så mye penger du vil, så fremst at du klarer å betale det tilbake, da.

Utover dette så er SAS EuroBonus Classic det «billigste» av kredittkortene i serien, og derfor blir den effektive renten noe høy. Den er i skrivende stund på 26,8 prosent, og kan derfor ikke anbefales til å handle dyre ting på avbetaling med. Uansett så har man 45 dager med rentefri betalingsutsettelse, slik at man fint kan bruke kortet til hverdagslig bruk uten å betale renter i dyre dommer. Det forekommer heller ingen gebyrer utover det nevnte årsgebyret, så man kan dra kortet både i nettbutikker og fysiske butikker uten at det koster noe ekstra.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...