Vi anbefaler: Compareking

Compareking

Kan jeg søke?

For å søke lån via Compareking må du...

  • Være fylt 25 år
  • Være norsk statsborger
  • Fast årsinntekt over 200.000
  • Ingen betalingsanmerkninger

Hvor mye kan jeg låne?

  • Lån fra 5.000 til 500.000,-
  • Inntil 15 års nedbetaling
  • Signer med BankID
Compareking
« Lån fra 5.000,- til 500.000,-

Compareking er en låneformidler som hjelper deg å finne det beste tilbudet når du ønsker eller har behov et forbrukslån, kredittkort eller refinansiering av gjeld. Når du søker om lån, så vil de fleste tilbyderne vurdere din økonomiske situasjon basert på en individuell vurdering. På grunn av dette må du fylle ut søknader til alle tilbyderne for å finne ut hvem som vil gi deg det beste tilbudet.

Du kan ikke basere valget på renten de reklamerer med, da de fleste vil få en rente som ligger over deres laveste tilbud. For å unngå å bruke mye tid på å søke hos alle tilbyderne, så gjør Compareking denne jobben for deg. De samarbeider med et antall tilbydere som gir de beste tilbudene basert på en søknad du fyller ut hos Compareking. Ved hjelp av dem kan du søke om forbrukslån fra kr. 5000,- til kr. 500.000,- med en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Når du benytter deg av Compareking for å finne frem til det beste lån uten sikkerhet eller beste kredittkort for deg, så er dette en tjeneste som er kostnadsfri. Compareking får sine inntekter direkte fra sine samarbeidspartnere. Inntektene er basert på leads til partnerne, og de kan derfor forholde seg upartiske i forhold til hvilket lån du velger.


De fleste samarbeidspartnerne som Compareking benytter stiller betingelser for at du skal få lån hos dem. Selv om du benytter deg av tjenestene til Compareking, så vil betingelsene til tilbyder være gjeldende overfor deg. Betingelsene hos de forskjellige tilbyderne omhandler i de fleste tilfeller den samme typen krav. I første omgang ønsker så godt som alle tilbydere at du ikke har betalingsanmerkninger for at du skal få forbrukslån.

Hvis du har betalingsanmerkninger, så bør disse slettes før du kan få et forbrukslån eller et kredittkort. Det er enklere å få slettet en betalingsanmerkning i dag enn det har vært for noen år tilbake. Så snart du har betalt det utestående kravet, eller løst det på annen måte, så kan du be kredittvurderingsbyråene om å slette eventuelle anmerkninger ved å dokumentere at kravet er oppgjort. Flere tilbydere krever også at du har hatt folkeregistrert adresse i Norge en bestemt periode og at du har fast inntekt. Det er også vanskelig å finne en tilbyder som tilbyr lån hvis du ikke er fylt 23 år. Grunnen til dette er for det første at du skal være gammel nok til at du er juridisk ansvarlig for krav om du ikke betaler som avtalt, samt at de ønsker å redusere risiko da det statistisk sett er større sjanse for at personer under 23 år misligholder låneavtaler.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...