Vi anbefaler: Telefinans

Telefinans

Kan jeg søke?

For å få lån hos Telefinans må du...

  • Være fylt 23 år
  • Fast adresse i Norge
  • Fast årsinntekt over 180.000
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg låne?

  • Lån fra 5.000 til 500.000,-
  • Gjennomsnittsrente på 11%
  • Inntil 15 års nedbetaling
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker
Telefinans » Folkelånet
« Lån fra 5.000,- til 500.000,-

Helt siden 1985 har Telefinans drevet med forbrukslån og refinansiering av gjeld, og da er det kanskje naturlig at selskapet fortsatt den dag i dag er en av de mest populære aktørene innenfor nettopp dette. Mye har skjedd i løpet av disse årene, men Telefinans har alltid modernisert seg for å til enhver tid kunne tilby et av de mest aktuelle lånene på markedet med de beste betingelsene. Det betyr at du i dag kan søke om et høyst moderne forbrukslån med effektiv søknadsbehandling og rask utbetaling, noe som er blant de to viktigste punktene når nordmenn søker om slike lån til forbruk. I tillegg til betingelsene da, som heller ikke er noe dårligere på et lån fra Telefinans.


Og det var betingelsene, ja. Her scorer absolutt Telefinans høyt, og de kan faktisk tilby en av markedets aller beste betingelser. Den nominelle renten er i snitt på lave 11 prosent for søkere som har fått forbrukslån gjennom Telefinans, og hvis du sammenligner ulike lån på markedet så er dette absolutt ikke verst. Den effektive renten er naturligvis noe høyere med et snitt på 15,8 prosent, men heller ikke dette er dårlig og du vil sannsynligvis komme langt billigere unna med et forbrukslån fra Telefinans enn hva du gjør hos en del andre aktører og banker på markedet.

Telefinans tilbyr også lån enten du bare trenger litt penger, eller svært mye penger. Minste lånesum er 5000 kroner, mens den maksimale er på hele 400 000 kroner! Da er det også greit at man kan søke om en løpetid på inntil 15 år for å betale ned gjelden. Når det kommer til gebyrene, så er de slettes ikke så ille de heller. For å etablere lånet må man ut med 950 kroner i etableringsgebyr, mens et termingebyr på lave 30 kroner påløper hver måned.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...