Refinansiering av gjeld

Refinansiering

Vi «fjellaper», som danskene kaller oss, har blitt eksperter på å låne penger. Det finnes ikke noe statistikk over hvor mye vi låner fra venner og familie, men at vi tar opp stadig større lån i bankene, hersker det ingen tvil om. Og hva låner vi til? Jo, det er ferie, bil- og bolig det, men vi ser at stadig flere også tar opp smålån. Med den enkle tilgangen man har til både lån og kredittkort, så sier det seg nærmest selv at noen kommer til å gå på en smell.

InstaBank

Og hva gjør man når smellen nærmer seg – eller det allerede har smelt?

Da bør man se nærmere på refinansiering av gjeld!

Hvordan fungerer refinansiering?

Sliter du med gammel gjeld, eller lurer du på om det er mulig å få et billigere lån enn hva du har i dag?

Refinansiering av gjeld er en metode som har hjulpet mange nordmenn ut av en gjeldskrise, og som kan hjelpe deg enten for å bli raskere gjeldfri eller for å få en mer fleksibel nedbetaling. For ved å refinansiere den dyre gjelden din kan du spare mye penger som ellers ville ha gått til renter og gebyrer. Med andre ord blir du ikke kvitt gjeld ved å refinansiere, men du kan bruke penger på andre ting.

La oss se litt nærmere på konseptet, der man samler all gammel gjeld under ett og samme tak hos en ny kreditor. Du vil på ingen måte slette gjelden din – eller få mindre gjeld – men du vil kunne spare penger på renter og gebyrer og bli fortere gjeldfri enn du tror.

Hvis vi ser for oss at du har opparbeidet deg gjeld fra flere ulike kreditorer, eksempelvis på to ulike kredittkort og et dyrt smålån. Da blir du hver eneste måned nødt til å betale renter og gebyrer separat av denne gjelden, noe som gjør at du må ut med langt mer enn dersom du hadde hatt bare et lån – naturligvis. Kanskje er flere av disse lånene også veldig dyre, i form av at renten er høy.

Anbefalt refinansiering Din annonse her?

Axo Finans
LoanButler.no

Refinansieringslån

Telefinans - FolkeLånet

Telefinans - FolkeLånet

Helt siden 1985 har Telefinans drevet med lån og refinansiering av gjeld, og da er det kanskje naturlig at selskapet fortsatt den dag i dag er en av de mest populære aktørene innenfor nettopp dette.

Kreditt365

Kreditt365

Med Kreditt365 fra Avida Finans kan du få tilgang til en kredittramme på 5000kr – 500000kr som du disponerer når du ønsker det. Dette er en fleksibel kreditt du kan ha tilgang på akkurat når det trengs, i stedet for å søke om igjen hver gang du ønsker å gjøre en større investering.

Zmarta

Zmarta

Zmarta er i hovedsak en nettside hvor du kan sammenlikne låntilbydere som til refinansiering av gjeld, men de tilbyr også en tjeneste som lånformidlere. De er en del av Centum Finans, og tilbudene deres er derfor i henhold til hva Centum Finans kan tilby.

Compareking

Compareking

Compareking er en låneformidler som hjelper deg å finne det beste tilbudet når du ønsker eller har behov et forbrukslån, kredittkort eller refinansieringslån. Når du søker om lån, så vil de fleste tilbyderne vurdere din økonomiske situasjon basert på en individuell vurdering.

Søk om refinansiering

Å søke om refinansiering er ikke noe mer komplisert enn å søke om et normalt forbrukslån. Du legger inn en søknad via nettsidene til banken du ønsker å søke hos, og får som regel ganske kjapt svar på om du får refinansiert eller ei. Men det som er viktig å påpeke, er at man er nødt til å ta tak i problemene kjapt. Dersom man venter til kravene har gått til inkasso eller man har fått betalingsanmerkning, så kan det være vanskelig å søke om refinansiering.

Søknaden

De færreste bankene vil nemlig ikke hjelpe deg dersom de ser at du har vært litt for langt ute på kjøret. Heldigvis er det enkelte banker som gjør det uansett, men vi kan på generelt grunnlag si at det da vil bli en mye vanskeligere prosess. Derfor er det viktig at man refinansierer på et tidlig stadium, og man kan egentlig si at det aldri kan bli tidlig nok.

Lykke til!

Utgåtte lånekampanjer for refinansiering av gjeld

Dette er utgåtte lånetilbud på refinansiering av gjeld som ikke lenger er tilgjengelig å søke på via NorFinance.no. Lånetilbudene kan komme tilbake igjen, så vi anbefaler at du lagrer denne siden som "bokmerke" slik at du enkelt kan komme tilbake å sjekke status dersom refinansieringslånet du ønsker å søke på befinner seg i denne listen.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Refinansier: 30.000,- » 350.000,-
Min alder: 25 år / Min inntekt: 200.000,- Rente fra: 7,9% / Maks løpetid 12 år
Santander Consumer Bank er en av Norges støre tilbydere på refinansiering uten sikkerhet. Her får du god rente = penger å spare!

Nordax Bank

Nordax Bank

Lånebeløp: 5.000,- » 500.000,-
Min alder: 23 år / Min inntekt: 150.000,- Rente fra: 7,9% / Maks løpetid: 12 år
Nordax Bank er en svensk lånegiver som har lang erfaring med forbrukslån til svenske, norske, danske, finske og tyske kunder.

Bank Norwegian

Bank Norwegian

Refinansier: 5.000,- » 500.000,-
Min alder: 23 år / Min inntekt: 200.000,- Rente fra: 8,99% / Maks løpetid: 15 år
Refinansiering er for deg som ønsker å refinansiere dyre smålån eller som simpelten trenger penger. Du velger selv nedbetalingstiden.

Lendo - Refinansiering

Lendo

Refinansiering: 5.000 » 400.000,-
Min alder: 20 år / Min inntekt: 120.000,- Rente fra: 7,9% / Gjennomsnittsrente: 11%
Lån inntil 400 000 kr! Lendo formidler din søknad til flere banker, helt kostnadsfritt, slik at du kan velge det lånet som passer deg best.

Aconto

Aconto

Lånebeløp: 5.000,- » 500.000,-
Min alder: 20 år / Min inntekt: 150.000,- Rente fra: 7,9% / Maks løpetid 15 år
Aconto henter inn tilbud på forbrukslån og refinansiering for deg. De har direkte samarbeid med bankene som gir deg forbrukslånet og kan derfor raskt skaffe deg svar.

Finanshjelpen

Finanshjelpen

Lånebeløp: 5.000 » 400.000,-
Min alder: 18 år / Min inntekt: 150.000,- Gjennomsnittsrente: 13,49% / Maks løpetid: 15 år
Finanshjelpen er et firma som hjelper deg å søke om refinansiering av lån og kredittkort. De er ikke selv en låneinstitusjon.

Finansiering24

Lån fra Finansiering24

Finansiering24 gir deg flere tilbud på dagen på fra flere långivere. Firmaet eies av Lead AS og har holdt på siden 2011 med å hjelpe deg som leter etter refinansiering av gjeld eller et lån uten sikkerhet for å pusse opp, kjøpe deg en ny snøscooter til hytta, eller hva annet du måtte trenge et slikt lån til.