Vurdering: Nordax Bank

Nordax Bank

Kan jeg søke?

For at Nordax skal kunne hjelpe deg må du...

  • Være fylt 23 år
  • Være norsk statsborger
  • Fast årsinntekt over kr. 150 000
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg refinansiere?

  • Lån fra 10.000 til 500.000,-
  • Rente fra 7,9% til 18,9%
  • Nedbetalingstid på inntil 12 år
  • Svar innen tre dager
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker

Dette refinansieringslånet er utgått

Vi kan varmt anbefale LoanButler. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av refinansiering av gjeld lån.

Nordax Bank
« Lån fra 10.000,- til 500.000,-

Nordax Bank er en svensk lånegiver som har lang erfaring med forbrukslån til svenske, norske, danske, finske og tyske kunder. Du fyller ut en søknad og legger inn standard informasjon om inntekt, sivilstand og liknende, i tillegg til at du legger inn informasjon om forbruksgjeld og kredittkort, som hos andre tilbydere av forbrukslån og refinansieringslån. Når all denne informasjonen er fylt inn, vil de behandle søknaden. De informerer om at de vil bruke et par dager på å behandle søknaden før du mottar et tilbud. Når tilbudet er mottatt, kan du signere på gammeldags vis eller med bankID, og du må sende dem kopi av selvangivelse og bevis på inntekt før de utbetaler lånet. Alt dette er ganske standard.

Dette er en glimrende mulighet om du akkurat har hatt bilen på EU kontroll og fått beskjed om at det må utføres en større reparasjonsjobb eller taket raste på utbygget på huset under vekta av vinterens snøfall. Kanskje du tenker på å ta med hele familien på ferie til Floridas solfylte kyst for å ta barna med innom Disneyworld eller for å få med deg et cruise til de karibiske øyer. Et lån uten sikkerhet åpner muligheten for å gjøre dette eller helt andre ting du skulle måtte ønske.


Nordax Bank har en grei og oversiktlig mekanisme for å velge beløp og nedbetalingstid. De opplyser på sidene at de vil vurdere rentene i forhold til kredittvurderingen. Det er gratis å søke og du binder deg ikke til noe før du signerer låneavtalen. Du kan søke på opptil 500000, men alt over 400000 krever at du søker sammen men en annen person. Når Nordax.no har sendt et tilbud på forbrukslån, vurderer du betingelsene, og om du er fornøyd med det de kan tilby deg, så signerer du, enten med bankID eller på skjema, og straks de da mottar selvangivelsen og bevis på lønn, vil de overføre pengene.

Du kan også få betalingsforsikring på lånet for å sikre deg mot frafall i inntekt. Nedbetalingstiden velger du på søknadstidspunktet og er en vurdering du bør ta i forhold til hvor mye du ønsker å betale i måneden, eller hvor mye du totalt vil betale tilbake når lånet er nedbetalt.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...