Vurdering: Finansiering24

Finansiering24 - Sammenligning av lån

Kan jeg søke?

For å søke lån via Finansiering24 må du...

  • Være fylt 25 år
  • Være norsk statsborger
  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Minimum inntekt på 200 000,-

Hvor story lån kan du få?

  • Lån fra 5.000 til 400.000,-
  • Rente fra 7,9%
  • Nedbetalingstid på inntil 15 år
  • Svar på dagen
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker

Dette refinansieringslånet er utgått

Vi kan varmt anbefale LoanButler. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av refinansiering av gjeld lån.

Finansiering24
« Lån fra 5.000,- til 400.000,-

Finansiering24 gir deg flere tilbud på dagen på fra flere långivere. Firmaet eies av Lead AS og har holdt på siden 2011 med å hjelpe deg som leter etter refinansiering av gjeld eller et lån uten sikkerhet for å pusse opp, kjøpe deg en ny snøscooter til hytta, eller hva annet du måtte trenge et slikt lån til. Etter flere år med godt fornøyde kunder har de etablert seg godt i denne bransjen. Konseptet er praktisk da man ved å benytte Finansiering24.no kan fylle ut lånesøknaden kun et sted og motta svar fra flere aktuelle långivere. De gjør jobben for deg, og du kan bare sette deg tilbake og vente på at de, gjennom sine samarbeidspartnere, henter inn de beste tilbudene om forbrukslån du kan få.

Det kan være tungvint å manøvrere seg rundt i utvalget med tilbydere av forbrukslån som finnes og ende opp med det tilbudet som passer deg, og tjenesten som her tilbys hjelper mange med å få en enklere søknads- og tilbudsprosess fra de forskjellige aktørene i markedet. Det er et stort antall av aktører å velge mellom, og det kan være ganske tidkrevende for oss å fylle ut søknader hos alle sammen for å få det beste tilbudet. Hos Finansiering24 fyller du kun ut en søknad og du vil få svar fra långiverne i løpet av samme dag.


Du har lite å tape ved å benytte deres tjenester. Det er gratis å søke om lån nettsidene deres. Du kan også velge fritt mellom tilbudene du får. De får sin betaling fra tilbyderne og gjennom sine avtaler med tilbyderne. Du kan søke om opptil 500000 i lån hos dem. Forbrukslån er lån som ikke krever sikkerhet og det er derfor raskt og enkelt å få tilbud fra dem. Betingelsene for selve lånet vil stå i tilbudet du får. De er ikke gjeldende før du har signert avtalen mellom deg og den tilbyderen du eventuelt velger å benytte.

Du kan regne med at du må sende en del papirer til tilbyder da de ønsker å bekrefte at opplysningene dine stemmer. Straks du har signert, som oftest kan dette gjøres elektronisk, og de har bekreftet opplysningene, så tar det kun noen dager før man kan få utbetalt pengene. Dette varierer noe mellom de forskjellige aktørene.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...