Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet » Informasjon

Boliglån, billån eller båtlån. Alle disse tre lånetypene er lån der søkeren (du) er nødt til å stille sikkerhet for lånet når du søker. I førstnevntes tilfelle er det vanligste at banken tar pant i boligen din, altså at det egentlig er de som eier den inntil gjelden er innfridd. I tillegg er man nødt til å stille opp med en ganske saftig sum i egenkapital for å i det hele tatt låne penger. Det samme gjelder i ulike former for billån og båtlån.

LoanButler

Jo, markedets eneste lån uten sikkerhet kalles for et forbrukslån. Det er et lån der du står fritt til å disponere pengene akkurat slik du vil, og som samtidig er lett å få tak i. Det faktum at det er et lån uten sikkerhet gjør at man kan søke på bakgrunn av tidligere inntekt og økonomisk situasjon. På denne måten kan altså «de fleste» nordmenn søke om et slikt lån. Men er det egentlig noen god idé? Les videre og se våre vurderinger av de forskjellige lånetilbyderne for å finne ut alt du behøver å vite om et lån uten sikkerhet.

Hvordan fungerer et lån uten sikkerhet?

Den eneste låneformen på det norske markedet som er uten sikkerhet, er et forbrukslån. Først kan vi forklare nærmere hva et slikt lån er. Det er altså et lån der du selv bestemmer hva du vil bruke pengene på – et lån til forbruk. Mest populært er det å søke om slike lån for å bruke på reise, oppussing eller interiør. Som vi nevnte innledningsvis behøver du heller ikke å stille noen form for egenkapital eller pant i eiendom for å søke om lånet, noe som gjør det svært lett tilgjengelig.

Men det faktum at et lån er uten sikkerhet fører også med seg noen ulemper. For eksempel så stiger renten til værs på grunn av bankens store risiko med å tilby slike lån. En vanlig rente vil være på rundt 16 prosent, men den kan være alt fra 7.9 til 25 prosent, avhengig av din personlige inntekt. For der banken har en fast rente på boliglån som gjelder de fleste kundene, så foretar man ved et lån uten sikkerhet en individuell vurdering av hver enkelt søker. Det kan føre til at du som har god økonomi får en rente på 10% hos den samme banken der naboen har et lån med en rente på 16%.

Et lån uten sikkerhet er med andre ord svært gunstig til prosjekter som oppussing eller andre ting som ikke kan vente til man har spart opp. Den største fordelen er altså at det er svært enkelt å søke om, samtidig som det hos de fleste moderne banker går meget kjapt å få utbetalt pengene.

Lån penger uten sikkerhet Din annonse her?

Axo Finans
LoanButler.no

Anbefalte lån uten sikkerhet

Telefinans - FolkeLånet

Telefinans - FolkeLånet

Helt siden 1985 har Telefinans drevet med lån og refinansiering av gjeld, og da er det kanskje naturlig at selskapet fortsatt den dag i dag er en av de mest populære aktørene innenfor nettopp dette.

LoanButler

loanbutler

Du kan søke om lån på inntil kr 500 000 hos Loanbutler. Men det er også mulig med mindre lån og de minste lånene begynner på kr 5000. Hvilken rente du må betale på lånet avhenger av en kredittvurdering. Her vil banken se på din personlige økonomi, blant annet inntekter, boutgifter og annen gjeld.

Axo Finans

Aros Finans

Axo Finans hjelper deg å finne det beste tilbudet når du søker et lån du kan få uten sikkerhet eller refinansiering av gjeld. Når du skal finne beste tilbyder for forbrukslån, så kan dette være en tidkrevende prosess. Det finnes både fordeler og ulemper ved å benytte en lånmegler.

Aros Finans

Aros Finans

Aros Finans er en ny tjeneste fra Folkelånet Telefinans som har tilbudt lån i hele 30 år. Denne tjenesten hjelper deg å søke forbrukslån ved bare å fylle ut en søknad for å motta tilbud fra inntil 12 tilbydere.

Instabank

Instabank

Denne banken er en av de nyere i Norge. Men det at banken er ny trenger ikke å ha noe å si for deg som kunde. Instabank er godkjent som bank av finanstilsynet og dermed har du trygghet for at banken oppfyller de forpliktelser den skal.

Liber Finans

Liber Finans

Liber Finans er en lånmegler som hjelper deg med å spare tid når du skal søke om et lån uten sikkerhet. En ulempe når man skal finne det beste forbrukslånet, er at de fleste tilbydere av forbrukslån ønsker å foreta en individuell vurdering...

Utgåtte lånekampanjer

Dette er utgåtte lånetilbud på lån uten sikkerhet som ikke lenger er tilgjengelig å søke på via NorFinance.no. Lånetilbudene kan komme tilbake igjen, så vi anbefaler at du lagrer denne siden som "bokmerke"slik at du enkelt kan komme tilbake å sjekke status dersom lånet du ønsker å søke på er i denne listen.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en av Norges støre tilbydere på refinansiering uten sikkerhet. Her får du god rente = penger å spare!

Lendo - Låneformidler

Lendo

Sliter du med å få gjennomslag på søknaden om forbrukslån, eller har du lyst på det billigste lånet som du overhodet kan få? Da har du kommet til riktig sted – for Lendo hjelper deg med nettopp dette.

Telefinans - FolkeLånet

Telefinans - FolkeLånet

Helt siden 1985 har Telefinans drevet med lån og refinansiering av gjeld, og da er det kanskje naturlig at selskapet fortsatt den dag i dag er en av de mest populære aktørene innenfor nettopp dette.

FavorittFinans - Ny lånetilbyder

FavorittFinans

FavorittFinans.no er din snarvei til en verden av spennende lån. Kun 1 søknad skiller deg fra opptil flere lånetilbud. 100 % kostnadsfritt og uforpliktende. Så kan du raskt vurdere dine lånemuligheter. Dette nye lånet er smartere enn de fleste lånegivere.

OPP Finans

Lendo

OPP Finans tilbyr vanlige lån uten helt sikkerhet med lav rente, men kan også hjelpe deg dersom du behøver å refinansiere gammel gjeld. Det er mange fordeler med å søke forbrukslån hos OPP Finans.

Komplett Bank

Lendo

Komplett Bank har gått rett i strupen på de allerede etablerte aktørene på markedet, og presset betingelsene for sine forbrukslån til det absolutt ytterste. Her kan du søke om å låne inntil hele 400 000 kroner.

yA Bank

yA Bank

yA Bank er en forholdsvis ung bank i norsk målestokk, men som på rekordtid har koblet et jerngrep om det norske markedet. De har nå i mange år tilbydd forbrukslån og kredittkort til norske kunder.

Bank Norwegiank

Bank norwegian

Gjør man suksess i en bransje, så er ikke veien over til en annen bransje like lang. Det er bankselskapet Bank Norwegian et godt eksempel på, ettersom Bjørn Kjos og hans selskap begynte i flybransjen.

Centum Finans

Centum Finans

Ønsker du å øke sjansene dine for å få innvilget lånesøknaden, eller vil du bare ha ett av markedets billigste lån? I så fall vil det være lurt å søke om lån via en låneformidler eller låneagent, noe nettopp Centum Finans er.