Vurdering: Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Kan jeg søke?

Søk lån hos Santander Consumer Bank

  • Være fylt 25 år
  • Være boastt i Norge
  • Fast årsinntekt på min. 200.000,-
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Hvor mye kan jeg refinansiere?

  • Du kan låne fra 30.000,- til 250.000,-
  • Renten er fra 7,9% til 19%
  • Du kan signere med BankID
  • Etableringsgebyret er 1 % av lånebeløp

Dette refinansieringslånet er utgått

Vi kan varmt anbefale LoanButler. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av refinansiering av gjeld lån.

Santander Consumer Bank
« Lån opptil 350.000,- med rente fra 7.9%

Santander Consumer Bank har en av de største pengebingene i Norge, og er godt kjente blant det norske folk. De driver først og fremst med lånetjenester innenfor kreditt og forbrukslån, og har i mange år vært størst på dette. De har nemlig drevet i bransjen siden 1940-tallet! Med andre ord kan du føle deg trygg dersom du skal søke forbrukslån gjennom Santander Consumer Bank, og den lange erfaringer har også sørget for at de kan tilby et meget konkurransedyktig lån.

Santander Consumer Bank tilbyr både refinansiering og forbrukslån. Uansett hva du søker om, så behøver du ikke stille sikkerhet for lånet. Også kan du naturligvis bruke pengene på akkurat hva du vil!


Santander Consumer Bank har i mange år fått mye kritikk for sine priser på forbrukslån, men i takt med den økende konkurransen som har vært i denne bransjen, så har de endret lånene sine til å være meget konkurransedyktige. Den gjennomsnittlige effektive renten på et forbrukslån fra Santander Consumer Bank er på 16,33 prosent, en rente de aller fleste vil si seg ganske så fornøyd med. Men hvilken rente du får vet du ikke før du har søkt, ettersom hver enkelt søker vurderes individuelt.

Videre så blir man nødt til å betale et fast termingebyr på 45 kroner hver eneste måned, men Santander Consumer Bank har faktisk ikke noe etableringsgebyr, noe som er svært uvanlig. Dette er dog veldig hyggelig for nye kunder – og en god grunn til å velge nettopp denne banken. Nedbetalingstiden kan være maks 12 år, men du bestemmer selv nøyaktig hvor mange måneder eller år du vil bruke. Lånegrensen går ved 250 000 kroner.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...