Vurdering av yA Bank

yA Bank

Kan jeg søke?

For å få lån hos yA Bank må du...

  • Være fylt 18 år
  • Være norsk statsborger
  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg låne?

  • Lån fra 5.000 til 500.000,-
  • Rente på 14,1%
  • Inntil 15 års nedbetaling
  • Inntil 3 års avdragsfrihet
  • Enkel signering med BankID
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker

Dette lånetilbudet er utgått

Vi anbefaler Axo Finans eller Kreditt365. Dersom ingen av disse er noe for deg, kan du se på våre andre vurdering av lån uten sikkerhet.

yA Bank forbrukslån
« Lån fra 25.000,- til 500.000,-

yA Bank er en forholdsvis ung bank i norsk målestokk, men som på rekordtid har koblet et jerngrep om det norske markedet. De har i mange år nå tilbydd lån uten krav til sikkerhet og kredittkort til norske kunder, og gitt dem svært gode rentebetingelser. Banken har dessuten gått helt til topps i Bank-NM de siste årene, noe du vil skjønne godt når du har lest igjennom betingelsene og fordelene med tjenestene deres. Her kan du låne mye penger til kanskje markedets beste betingelser!

yA Bank tilbyr usikrede forbrukslån til deg som behøver raske penger eller trenger penger til et større prosjekt. Du kan også søke om et forbrukslån til refinansiering, dersom du sliter med å bli kvitt gammel gjeld.


Konkurransen om kundene på det norske markedet tilspisser seg hvert eneste år, med stadig nye aktører. yA Bank har i mange år nå vært kongen på tronen over forbrukslån, og hvis de fortsetter med de samme gode betingelsene tror vi ingen klarer å vippe de av med det første. Her kan man nemlig søke om å låne inntil kroner 400 000 uten å stille sikkerhet, og få en rente på 15,85 prosent (gjennomsnittsrenten for lån søkt via banken).

Med andre ord er et forbrukslån fra yA bank svært konkurransedyktig. Lånet har også lave betingelser, ettersom termingebyret er kun på 30 kroner, mens et fast etableringsgebyr på 900 kroner gjør det til et bra lån for deg som trenger en større sum. Dessuten har du med inntil 15 års nedbetalingstid en fleksibel økonomisk hverdag – her er det du som bestemmer.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...