Vi anbefaler: Zmarta

Zmarta

Kan jeg søke?

For å få lån hos Zmarta må du...

  • Være fylt 20 år
  • Fast adresse i Norge
  • Fast årsinntekt over 120.000
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg låne?

  • Lån fra 5.000 til 400.000,-
  • Gjennomsnittsrente på 11%
  • Inntil 15 års nedbetaling
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker
Zmarta » 11 långivere
« Lån inntil 500.000,-

Zmarta er i hovedsak en nettside hvor du kan sammenlikne låntilbydere, men de tilbyr også en tjeneste som lånformidlere. De er en del av Centum Finans, og tilbudene deres er derfor i henhold til hva Centum Finans kan tilby. Med lånmeglere som Zmarta, kan du spare mye tid når du skal finne et godt tilbud for forbrukslån eller kredittkort. Tilbydere av forbrukslån vil i de aller fleste tilfeller ønske å tilby deg lån i forhold til en individuell vurdering. På grunn av dette er det veldig tidkrevende å finne frem til det beste tilbudet når man skal velge lån. Når du sjekker hjemmesidene til låntilbydere, så har de raske prosesser for at du skal få søkt om lån og få raskt svar, men prisene de oppgir er basert på deres beste tilbud. De fleste som søker om et forbrukslån, vil få et tilbud som er dyrere enn det beste som de oppgir på nettsidene sine.

I stedet kan du benytte en nettside som den Zmarta tilbyr for å sammenlikne tjenester, og også for å sende inn en søknad. Da er dette den eneste søknaden du behøver å fylle ut for å motta de tilbudene de mener er de beste som kan tilbys via dem. Du binder deg ikke til å velge et spesifikt tilbud når du benytter deg av Zmarta, men kan i stedet velge fritt blant de tilbudene du mottar. Tjenestene til Zmarta betales av leads de sender videre til sine samarbeidspartnere. Deres betaling er ikke knyttet til hvilket tilbud du velger, og du betaler ingenting for deres tjenester.


Betingelser når du benytter Zmarta

Når du benytter deg av sammenlikningssider for forbrukslån, smålån eller kredittkort, så vil du hele tiden måtte forholde deg til betingelsene til låntilbyderne. Man behøver ikke forholde seg til spesifikke betingelser hos Zmarta, men tilbyderne vil alltid ha visse betingelser som du må forholde deg til. Først og fremst vil det variere hvor mye du kan låne hos de forskjellige samarbeidspartnerne til Zmarta. Beløpet kan være helt opp til 500000kr, og du kan få en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Du bør være bevisst på hvilke type lån du ønsker når du fyller ut søknaden da dette avgjør hvem du får tilbud fra. Hvis du for eksempel kun søker om lån på 500000kr, så begrenser du deg til et lite antall av Zmarta sine samarbeidspartnere som tilbyr denne typen lånebeløp. Utover dette bør du ikke ha betalingsanmerkninger. Har du det, bør du kvitte deg med disse før du søker. Når man har betalingsanmerkninger i dag, betyr det at man har utestående betalinger, og da er det få tilbydere som ønsker å ha deg som kunde. Ellers er aldersgrensen for å få lån vanligvis 23 eller 25 år, du bør ha en fast inntekt og bør ha bodd i Norge i 2-3 år. Noen få tilbydere kan også tilby lån til søkere helt ned til 18 år. Men er du yngre enn 18 år, så vil de ikke kunne holde deg juridisk ansvarlig for tilbakebetalingen, og da vil du sannsynligvis ikke få lån.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...