Vurdering: Bank Norwegian

Bank Norwegian - Lån på dagen

Kan jeg søke?

For å få lån hos Bank Norwegian må du...

  • Være fylt 18 år
  • Være norsk statsborger
  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg refinansiere?

  • Lån fra 5.000 til 500.000,-
  • Rente fra 8,99% til 21,24%
  • Nedbetalingstid på inntil 15 år
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker

Dette refinansieringslånet er utgått

Vi kan varmt anbefale LoanButler. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av refinansiering av gjeld lån.

Bank Norwegian
« Lån fra 5.000,- til 500.000,-

Gjør man suksess i en bransje, så er ikke veien over til en annen bransje like lang. Det er bankselskapet Bank Norwegian et godt eksempel på, ettersom Bjørn Kjos og hans selskap begynte i flybransjen. Du kjenner nok til flyselskapet med samme navn, men at du har hørt om banken er derimot ikke like sikkert. Men etter å ha lest vår omtale av deres tjenester, så vil du nok huske dem. For de er blant annet en av markedets beste tilbydere av forbrukslån, både hva betingelser og vilkår angår.

Hos Bank Norwegian kan du søke om både forbrukslån og lån til refinansiering av gjeld, samt kredittkort og en rekke andre tjenester. Alle lånene fra banken kommer uten sikkerhet, som betyr at du ikke må stille egenkapital eller pant i bolig eller eiendom for å søke. Meget gunstig, med andre ord!


Hos Bank Norwegian kan du søke om å låne inntil 400 000 kroner uten å måtte stille sikkerhet for lånet. Det er en svært høy lånesum, og den samsvarer med det maksimale taket norske banker kan tilby i forbrukslån (i henhold til norsk lov). Gjennomsnittsrenten som selskapet selv oppgir er 17,80 prosent, men akkurat hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon og kredittsjekken som utføres av deg når du søker. Uansett så viser undersøkelser at de fleste som har forbrukslån hos Bank Norwegian, er fornøyde med renten de fikk.

Bank Norwegian har også relativt lave gebyrer. Termingebyret på 30 kroner er blant det laveste i markedet, mens etableringsgebyret på 950 er middels bra. Det er uansett meget konkurransedyktig og absolutt en grunn til å søke forbrukslån her. Med en nedbetalingstid på inntil 15 år er du dessuten sikret en fleksibel hverdag til tross for at du kanskje låner mye penger.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...