Vurdering: Finanshjelpen

Finanshjelpen

Kan jeg søke?

For at Finanshjelpen skal kunne hjelpe deg med refinansiering og lån, må du...

  • Være fylt 18 år
  • Være norsk statsborger
  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg refinansiere?

  • Lån fra 5.000 til 400.000,-
  • Gjennomsnittsrente: 13.49%
  • Inntil 15 års nedbetaling
  • Inntil 3 års avdragsfrihet
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker

Dette refinansieringslånet er utgått

Vi kan varmt anbefale LoanButler. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av refinansiering av gjeld lån.

Finanshjelpen
« Lån fra 5.000,- til 400.000,-

Hva er Finanshjelpen? Det er et firma som hjelper deg å søke om refinansiering av lån og kredittkort. De er ikke selv en låneinstitusjon, men videreformidler søknader og samler inn totalt tilbud fra flere lånetilbydere (totalt 9 stk.) for deg. Ved å fylle ut en søknad hos Finanshjelpen, søker du hos flere finansinstitusjoner samtidig. De videreformidler alle tilbudene til deg og lar deg velge hvilket det beste tilbudet, om det så er det med best rente eller andre betingelser du ser etter.

Hvordan fungerer søknadsprosessen? Du fyller ut et søknadsskjema på nett og Finanshjelpen sender dette videre til sin samarbeidspartner, Centum Finans AS. De sender denne så ut til finansinstitusjoner og skaffer deg tilbud fra flere på forbrukslån og refinansiering av gjeld. Du vurderer så hvert tilbud du får tilsendt om du ønsker å godta tilbudet. Finanshjelpen er et upartisk firma som ikke har noen spesiell interesse av hvilken finansinstitusjon du velger. De vil derfor ikke favorisere noen spesielle tilbud eller forsøke å påvirke valget ditt, men ønsker kun å skaffe deg tilbudene så du fritt kan velge det du ønsker. Du kan selvsagt søke selv direkte til finansinstitusjonene, men det innebærer at du må fylle ut flere søknader og selv følge opp flere søknadsprosesser. Med Finanshjelpen forholder du deg kun til en lånesøknad.


Du kan forvente å få forskjellige rentetilbud hos flere av tilbyderne. For å få den beste renten er det veldig praktisk å kunne velge det beste stedet for ditt forbrukslån. Men det er ikke bare renten som bestemmer kostnaden på lånet ditt. Ved hjelp av tilbudene du mottar, kan du også vurdere hva slags gebyrer de forskjellige tar. Totalprisen på lånet bestemmes egentlig av renten sammen med etableringsgebyr og andre gebyrer du må betale. For eksempel vil noen ta et gebyr for å sende deg faktura og noen vil ta gebyr for å overføre penger til din konto. Selv om kostnader er viktige å vurdere, er det også andre faktorer som spiller inn på din opplevelse av långiveren som bør tas med i din vurdering. Flere av tilbyderne vil uten ekstra kostnad gi deg tilgang til selv å administrere lånet ditt på nett. Flere vil gi deg anledning til å overføre penger fra lånet innenfor en kredittramme og til og med betale regninger fra nettløsningen. Noen vil også tilby deg gjeldsforsikring med betingelser som varierer fra leverandør til leverandør.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...