Vurdering: Shell MasterCard

Shell MasterCard

Hvorfor velge Shell MasterCard?

  • Årsgebyr: 0,-
  • Etableringsgebyr: 0,-
  • eFakturagebyr: 0,-
  • Varekjøp: 0,-
  • Erstatningskort: 0,-

Dette kredittkorttilbudet er utgått

Vi kan varmt anbefale Aros Finans kredittkortet. Dersom dette ikke er noe for deg, kan du se på våre andre vurderinger av kredittkort tilbydere.

Shell MasterCard
« Inntil 70.000,- kr kredittgrense

Fyller du ofte tanken hos Shell, og kunne like gjerne tenkt deg å spare noen kroner når du gjør det? Da bør du se nærmere på Shell MasterCard, som er et kredittkort som ikke bare lar deg spare penger på bensin og diesel hos Shell – men du kan spare penger på alt du handler, uansett bransje over hele verden! Med andre ord er Shell MasterCard et helt unikt kredittkort, der du kan spare opptil flere tusenlapper hvert eneste år. Og når skjer sparingen? Jo, den skjer når du handler – så nå kan du be kona handle med god samvittighet!


Når det kommer til betingelsene for et Shell MasterCard, så er det ikke på akkurat dette punktet at kredittkortet scorer høyest. Det er nemlig bonusprogrammet som gjelder, og det veier opp for det meste. Men mer om det kan du lese i neste avsnitt om fordeler med kortet. Kredittkortet har en maksimal kredittgrense på 75 000 kroner, noe som skulle holde for de fleste. Handler du for øvrig for den nevnte summen, så har du spart inn 750 kroner i bonuspenger (pluss bensinbonus). Kortet har en effektiv rente på 26,05 prosent, noe som gjør at man er nødt til å tilbakebetale den kreditten man har brukt før de 50 dagene med rentefri betalingsutsettelse løper ut. Om ikke så vil renteutgiftene raskt spise opp de bonuspengene du har spart deg opp.

Shell MasterCard er et kredittkort som er gratis i bruk, og naturligvis også gratis å eie. Unntaket er når du skal gjøre uttak i minibanker, noe vi på det sterkeste fraråder med dette kortet. For gebyret er da på 4 prosent av uttaksbeløpet, noe som kan bli ganske dyrt dersom man skal gjøre uttak av et større beløp eller gjøre mange uttak i løpet av en ferie utenlands.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...