Nordiclån: Anbefalt smålån

Nordiclån smålån

Fakta om Nordiclån

  • Lån helt trygt
  • Fast månedlig ytelse
  • Betal ned lånet når du vil
  • Lav rente fra 8,73%
  • Du kan låne fra 10000 til 50000 kr.
  • Velg løpetid fra 12 til 80 måneder
  • Fyll ut hele søknaden på nettet
  • Nordiclån krever ingen sikkerhet for lånet
  • Du bestemmer hva pengene skal brukes til
Nordiclån
« Lån fra 10.000,- til 50.000,-

Nordiclån tilbyr mindre forbrukslån som du kan bruke til hva du måtte ønske. Det er Thorn konsernet som står bak Nordiclån og du søker derfor om lån hos en av de eldste aktørene innen forbrukslån. Thorn har jobbet med lån og finansiering i mer enn 40 år og står bak blant annet L’EASY og nå også Nordiclån. Å søke hos en seriøs aktør gir deg en sikkerhet som mulig låntaker. Nordiclån tilbyr mindre forbrukslån på mellom kr 10 000 og inntil kr 50 000. Selv om Thorn konsernet kanskje er mest kjent for lån til elektronikk og hvitevarer, så kan du bruke et lån fra Nordiclån til alle tenkelige formål. Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til, men det er selvsagt viktig å huske på at lånet skal betales tilbake og som alle andre lån, så koster disse også penger.


Du kan låne opptil kr 50 000 hos Nordiclån. Trenger du kun et mindre lån så er det mulig å søke om lån helt ned til kr 5 000. Uansett hvilket beløp du søker om, så må du betale rente på lånet. Hvor mye denne blir på avgjøres ut fra en individuell kredittvurdering. Hvor mye du ønsker å låne samt nedbetalingstiden er også avgjørende for hvilken rente du må betale. Men et gjennomsnittlig lån på kr 25 000, som du betaler tilbake over fem år, vil i snitt ha en effektiv rente på 25,88 %. Noe av grunnen til at den effektive renten blir såpass høy er at etableringsgebyret og det månedlige termingebyr blir en større del av lånebeløpet enn hvis lånet hadde vært en del større.

Gebyrene hos Nordiclån er i den høye ende av skalaen. Etableringsgebyret avhenger litt av lånebeløpet, men du må ut med kr 695 for et lån på kr 25 000. Ønsker du å låne det maksimale beløpet på kr 50 000, så koster det kr 1 400 i etableringsgebyr. Ved av siden av dette gebyret må du også betale et termingebyr hver måned på kr 45. Dette gjør dette lånet til et av de dyreste på markedet. Nedbetalingstiden kan du velge selv, men ikke lengre enn 80 måneder.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...