L’EASY

Leasy

Fordeler med lån fra Leasy

  • Du får innvilget lånet innen 24 timer
  • Du trenger ingen sikkerhet
  • Du får pengene rett på konto
  • Du bestemmer hva du skal bruke pengene til
  • Du velger selv hva du betaler per måned
  • Lav rente fra 9,9%
L’EASY
« Lån fra 5.000,- til 50.000,-

Har du hørt om Thorn? Da har du kanskje hørt om Leasy også. Om ikke, så er det snakk om to sider av samme sak – begge selskapene er nemlig eid av samme firma. Vi skal ikke gå nærmere inn på historikken her, men Leasy er altså en norsk tilbyder av såkalte smålån, som altså er et forbrukslån på dagen for de små summene. Denne lånetypen er perfekt for deg som trener å låne penger kjapt, men der det ikke er snakk om de helt små summene. Dette fordi disse lånene kan sikre deg raske utbetalinger med betingelser som er tilpasset nettopp smålån. Og Leasy er en aktør som virkelig gir deg «valuta for pengene».


Vi begynner med å se på det som faktisk betyr noe når man skal søke om et smålån eller et hvilket som helst annet lån, nemlig den effektive renten. For det er denne prosenten som forteller deg om et lån er dyrt eller billig, ettersom det gir et representativt bilde av hvilke kostnader du kommer til å ha med lånet. Og for Leasy sin del, så er gjennomsnittsrenten for de som har søkt om lån gjennom selskapet på 15,13 prosent. Det er absolutt en bra rente, og hvis man sammenligner den med hva andre aktører i markedet kan tilby, så vil man oppleve at de færreste kan stille opp mot Leasy og deres eminente smålån.

Hvis vi går videre til gebyrene for lånet, så er ikke alt like rosenrødt der. Etableringsgebyret på 695 kroner, som man betaler ved opptak av lånet, er noe høyt til et smålån å være. Det samme må sies om termingebyret på 45 kroner, men begge disse gebyrene er uansett innbakt i den effektive renten – som altså holder seg lav til tross for dette. Til slutt må vi nevne at maksimal lånesum hos Leasy er på 50 000 kroner, og man kan bruke inntil fem år på å nedbetale lånet.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...