Thorn Smålån

Thorn

Fordeler med lån fra Thorn

  • Du trenger ingen sikkerhet for lånet
  • Du får pengene direkte inn på din konto
  • Thorn blander seg ikke med hva du bruker pengene til
  • Valgfri avbetalingsperiode på opp til 60 mnd.
  • Smålån med rente fra kun 9,9%
Thorn
« Lån fra 5.000,- til 50.000,-

Thorn er i dag en av de største aktørene innenfor forbrukerfinansiering og smålån i dag, men kjeden har lenge vært kjent for helt andre ting. Det hele begynte nemlig med utlån av elektronikkprodukter, noe som kanskje ikke er like aktuelt i dag. Derfor har Thorn valgt å spesialisere seg på å hjelpe nordmenn som trenger små og raske utbetalinger av lån. Her kan du søke om et meget godt smålån og få riktig så gode betingelser, samtidig som pengene kommer inn på konto svært kort tid etter at du har levert søknaden. Kan man ønske seg noe mer?


Selv om et lån utbetales raskt og har gode søkevilkår, så er det først og fremst betingelsene som bør avgjøre for om du søker om lånet eller ei. For det er ene og alene den effektive renten som avgjør hvor dyrt lånet kommer til å bli for deg, og i Thorn sitt tilfelle så er det ikke så ille. I gjennomsnitt – basert på de søkerne som har tatt opp smålån fra Thorn – så er den på 15,13 prosent, noe som er langt lavere enn hva mange av konkurrentene kan tilby. Dette kommer gjerne av at Thorn tilbyr lån på maksimalt 50 000 kroner, og derfor tar de en liten risiko som igjen sørger for å presse renten nedover.

Man må naturligvis også regne med å betale noen gebyrer ved et smålån fra Thorn. For å ta opp lånet, et såkalt etableringsgebyr, så må man punge ut 695 kroner. Deretter påløper et termingebyr på 45 kroner hver eneste måned, noe vi mener er noe høyt, men ikke uhåndterbart. Nedbetalingstiden bestemmer du selv i samråd med banken, men den kan maksimalt være fem år.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...