Polarlån

Polarlån

Fordeler med smålån fra Polarlån

  • Du trenger ingen sikkerhet for lånet
  • Du får pengene direkte inn på din konto
  • Polarlån blander seg ikke med hva du bruker pengene til
  • Betal ned lånet når du vil
  • Smålån med rente fra kun 6,9%

Dette lånetilbudet er utgått

Vi anbefaler Fokuslån eller Nordiclån. Dersom ingen av disse er noe for deg, kan du se på våre andre vurdering av smålån.

Polarlån
« Lån fra 10.000,- til 100.000,-

Polarlån er en lånmegler-tjeneste som er lokalisert i Danmark. De hjelper deg å finne forbrukslån på inntil 100000kr slik at du kan benytte deg av det beste tilbudet. Når man skal søke forbrukslån, så kan det være tidkrevende å finne det rette forbrukslånet. Grunnen til det er at de fleste tilbydere av usikrede forbrukslån vil ønske å gi deg et tilbud basert på en individuell vurdering av din økonomiske situasjon. På grunn av dette vil du måtte søke til hver tilbyder som du tror kan ha et godt tilbud for å finne det rimeligste alternativet. I dag finnes det mange tilbydere av forbrukslån, og det kan derfor bli en tidkrevende prosess. Når du benytter Polarlån vil de gjøre denne jobben for deg. Du fyller ut en søknad, og de videresender informasjonen til inntil 17 samarbeidspartnere. Du vil så få tilbud i forhold til hvem av disse 17 som ønsker deg som kunde. Dette gjør at du sparer en god del tid og likevel kan finne det beste tilbudet.

Polarlån tilbyr denne tjenesten til deg gratis da de får sin betaling fra sine samarbeidspartnere. Ved å sende leads til dem, så har de insentiv for å gi deg en god tjeneste og en god oppfølging slik at du anbefaler tjenesten videre til andre.


Betingelser hos Polarlån

Når du søker lån hos Polarlån, så stiller ikke de andre krav enn at du maksimalt kan søke om 100000kr, men med nedbetalingstid på inntil 15 år. Noen av deres samarbeidspartnere vil kunne tilby deg en låneramme slik at du kan bruke pengene når du vil og betale tilbake det du ønsker, mens andre vil tilby deg et ordinært forbrukslån. Når du velger beløp og nedbetalingstid, så vil du begrense hvilke av disse 17 samarbeidspartnerne til Polarlån som mottar din søknad, og da vil du også motta færre tilbud. Tilbydere av såkalte smålån, som noen ganger kan beløpe seg på inntil 100000kr, vil i hovedsak kun tilby tilbakebetalingstid på inntil 6-7 år. Hvis du vil ha flest mulig tilbud, kan det være lurt å vurdere om det er nok med ca 6 års tilbakebetalingstid slik at du får muligheten for tilbud fra flere tilbydere. Du vil selv kunne velge hvilket av tilbudene du benytter deg av. Betalingen som Polarlån mottar er ikke knyttet til hvilket lån du velger, og du vil derfor få en upartisk vurdering. De fleste tilbydere vil også ha andre betingelser enn beløp og nedbetalingstid. Selv om Polarlån ikke oppgir egne betingelser i denne forbindelse, så vil du måtte forholde deg til disse betingelsene fra tilbyderne. En vanlig betingelse er at du ikke kan ha betalingsanmerkninger. Hvis du har betalingsanmerkninger, så bør du få disse slettet før du søker om lån. En annen betingelse er at du bør ha en inntekt. Hvor høy inntekt som kreves vil variere mellom de fleste tilbyderne. Ellers vil de fleste ha en aldergrense på minimum 18 år slik at du skal være juridisk ansvarlig for tilbakebetalingen. Det er ganske vanlig at noen benytter en høyere aldergrense på for eksempel 23 år.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...