Klikklån

Klikklån

For å få Klikklån må du...

  • Være fylt 20 år
  • Ha fast inntekt
  • Ha vært registrert i Folkeregisteret i minst 2 år
  • Du kan ikke være registrert med betalingsanmerkning

Fordeler

  • Du får svar med en gang
  • Lav rente fra bare 9,9%
  • Smålån uten sikkerhet
  • Du kan bruke pengene som du vil
Klikklån
« Lån fra 5.000,- til 40.000,-

Trenger du en liten slant med penger, og det helst i en fei? Da får vi bare håpe at det moderne smålånet Klikklån lever opp til navnet sitt, noe det trolig gjør ifølge de forbrukerne som har søkt om nettopp et lite lån her. Det er en av de nyeste aktørene innenfor smålån, og det tilbys av det velkjente selskapet Thorn, som har drevet med utlån og folkefinansiering siden tidlig 90-tall. Gjennom Klikklån kan du søke om et relativt lite forbrukslån, der man ved effektiv søknadsbehandling kan få utbetalt pengene på en enkel og rask måte.


Når det gjelder et forbrukslån eller et hvilket som helst smålån, så er det betingelsene som er avgjørende for om et lån er bra eller ei. Det er først og fremst den effektive renten som bestemmer om lånet er billig eller ikke, ettersom dette er tallet som inkluderer alle de reelle kostnadene man vil ha ved et slikt lån. Og når det gjelder renten på Klikklån, så er den i snitt på 16,37 prosent. Det er absolutt akseptabelt for et norsk smålån, men om du har god inntekt så kan det også hende at du kommer til å få en lavere rente enn den nevnte renten, som altså kun er en eksempelrente som er oppgitt fra banken.

Når man tar opp et Klikklån, så blir man naturligvis nødt til å betale en del gebyrer. Du må betale 695 kroner for å ta opp lånet i et såkalt etableringsgebyr. Deretter påløper et termingebyr på 45 kroner ved hver innbetaling, som vil si en gang i måneden. Som et dedikert smålån så er den maksimale summen man kan søke om å låne på 40 000 kroner, men man kan også søke om så lite som 5000 kroner og alle summer derimellom. Du bestemmer naturligvis nedbetalingstiden selv, men den kan være maksimalt fem år – men vi anbefaler sjeldent at man bruker så lang tid.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...