Føniks Privatlån Norge

Føniks Privatlån

Fordeler med Føniks Privatlån

  • Du trenger ingen sikkerhet for lånet
  • Du får pengene direkte inn på din konto
  • Føniks blander seg ikke med hva du bruker pengene til
  • Betal ned lånet når du vil
  • Smålån med rente fra kun 9,48%
Føniks Privatlån Norge
« Lån fra 10.000,- til 100.000,-

Føniks privatlån er et smålån tilbud fra Thorn Norge Finans. Du kan få tilbudt inntil kr 100000 som må tilbakebetales over 80 måneder. De opererer med en nominell rente på minimum 9,48%, men effektiv rente vil bli høyere på grunn av gebyrer og en individuell vurdering. For at du skal kunne få tildelt Føniks Privatlån vil du gjennomgå en individuell vurdering. Du trenger kun å fylle ut et søknadsskjema, og du vil da raskt få svar på hvor mye du blir tilbudt i lån hvis du passer deres økonomiske profil for å få tildelt lån. Straks etter du har levert den dokumentasjon som kreves og du har signert lånepapirene, så vil du få utbetalt lånet. Thorn Norge Finans, som er ansvarlig for Føniks Privatlån, tilbyr også lån under flere andre merkenavn.

Betingelsene du blir tilbudt vil variere i forhold til hvilket lån du benytter deg av. Thorn Norge regnes som tilbyder av såkalte smålån. Deres lånetilbud ble bygget opp rundt deres opprinnelige tilbud som var utleie av forbrukerelektronikk og hvitevarer. I stedet for å tilby utleie, kan du i dag få innvilget et lån slik at du selv kan bestemme hvor du kjøper produktet du ønsker. Flere utsalgssteder av forbrukerelektronikk og hvitevarer vil også kunne ta i mot søknad om lån fra Thorn Norge Finans i butikken slik at du kan få med deg hjem produktet du ønsker samme dag.


Betingelser med Føniks privatlån

På hjemmesidene til Føniks privatlån finner du ikke spesifisert hvilke betingelser de stiller for at du kan søke, annet enn hvilke renter, beløp og hvilken tilbakebetalingstid du kan få hos dem. Men Thon Norge Finans stiller noen krav til deres låntagere som vil gjelde også her. For eksempel vil det gjelde at du ikke vil få lån hos dem hvis du har betalingsanmerkninger, samt at du må ha fylt minst 21 år. I tillegg til dette vil de kreve at du har en folkeregistrert adresse i Norge og at du har registrert inntekt. I hovedsak stiller de krav som gjør at de juridisk kan følge opp eventuelle uteblitte betalinger slik at de har minimum risiko for tap. Utover dette vil du kunne låne inntil kr 100000, og nedbetalingstiden kan være inntil 80 måneder. Nettsidene deres er noe misvisende, da de reklamerer med en fast rente på 9,48%, men andre steder på siden referer de til at renten du får på lånet kan være så høy som 21,6%. Du vil derfor måtte forholde deg til den renten du får tilbudt etter du har registrert en søknad hos dem. Dette er ikke en uvanlig prosedyre hos tilbydere av smålån og forbrukslån uten sikkerhet.

I betingelsene bekrefter de også at Thorn Norge Finans gir mulighet for å få betalingsutsettelser, men de bekrefter ikke spesifikke betingelser som gjelder for Fønniks Privatlån. Det betyr at hvis du ønsker betalingsutsettelser, så må du søke i hvert enkelt tilfelle.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...