Fokuslån

Fokuslån smålån

Fakta om Fokuslånet

  • Lån opptil 75.000 når det passer deg
  • Rente fra 16,9%-23,8%
  • Du får pengene rett på konto
  • Du bestemmer hva du skal bruke pengene til
  • Velg selv rente- og avdragsfri periode
  • Svar på din søknad innen en time
Fokuslån
« Lån fra 10.000,- til 75.000,-

Fokuslån er et nytt produkt på markedet fra L’Easy A/S som tilbyr forbrukslån til kunder på inntil kroner 75.000,-. Dette er et forbrukslån som passer til når du ønsker å investere i oppussingsprosjekter, en ferie for familien eller kanskje en båt? Dette lånet gir stor fleksibilitet i forhold til at nedbetalingstiden er fra 12 til 80 måneder. Om du ønsker det, kan du også starte med en avdragsfrihet de første månedene. L’Easy var opprinnelig et dansk firma som drev med utleie av elektronikk, hvor det var naturlig å ekspandere til finansiering av forskjellige kjøp og lån. I Norge ble Thorn kjøpt opp av dette firmaet.

L’Easy smålån har flere andre låneprodukter, men dette er seneste tilbudet på markedet. De har lenge vært en anerkjent tilbyder og tilbyr glimrende produkter innenfor sitt markedssegment.


Med Fokuslån kan du låne inntil 75000kr. Det kan også være et gunstig lån dersom du ser etter refinansiering av andre smålån. Du kan få 30 til 90 dager med avdragsfrihet på lånet, og du kan velge hvor raskt det nedbetales fra 12 til 80 måneder. Om du ønsker å betale det ned raskere enn avtalt nedbetalingstid, gjør du det når det passer deg. Lånet tilpasses din situasjon. Du kan få lån når det passer deg, velg en avdragsfri periode som passer deg og betale det ut når det passer deg. Du vil ellers bli innkrevd et månedlig gebyr fra 25 til 40kr. Lånet betinger kredittvurdering og utbetalingen skjer ca 2 arbeidsdager etter at lånet er godkjent. Godkjenningen skjer innen en time etter at du søker på lånet.

Dette er også et praktisk lån om du ønsker et lavere lånebeløp da de tilbyr lån helt ned til 10000kr. Med denne typen lån kan du finansiere mindre kjøp, om det er ønskelig, for eksempel forbrukselektronikk som TV, musikkanlegg og telefoner. Det kan også være praktisk for hvitevarer som vaskemaskiner, kjøleskap og liknende.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...