Collectorlånet

Collectorlånet

Kan jeg søke på Collectorlånet?

For å få godkjent Collectorlånet må du...

  • Være fylt 20 år
  • Du må ha fast inntekt fra jobb eller pensjon
  • Ingen betalningsanmerkninger
  • Minimum 120.000 inntekt i året
  • Du må ha folkeregistrert adresse i Norge

Dette lånetilbudet er utgått

Vi anbefaler Fokuslån eller Nordiclån. Dersom ingen av disse er noe for deg, kan du se på våre andre vurdering av smålån.

Collectorlånet
« Lån fra 20.000,- til 50.000,-

Det finnes svært mange forbrukslån og smålån på det norske markedet, så det kan være vanskelig å vite hvem man skal velge. Men det kan være lurt å «følge strømmen», og da vil man kanskje velge Collectorlånet – et av de mest populære smålånene i landet. Det er nødvendigvis ikke noen dårlig idé, for her får du akkurat det du trenger dersom du er på utkikk etter raske penger. Collector tilbyr gjennom sitt smålån en rask utbetaling av et lån til gunstige betingelser som absolutt må kunne anses som konkurransedyktige.


Hvis man sammenligner priser for et vanlig forbrukslån og et smålån, så vil man ofte se at sistnevnte lån gjerne har betingelser som er generelt bedre. Renten er lavere, gebyrene er lavere og utbetalingen av lånene vil skje raskere. Dette er fordi banken tar lavere risiko ved å tilby slike lån, noe som er tilfellet for Collectorlånet og Collector. De kan derfor tilby et smålån til ganske så gunstige betingelser, der den effektive renten i snitt er på 16,60 prosent. Etableringsgebyret (som du betaler ved opptak av lånet) er på kun 495 kroner, noe som er billig sammenlignet med andre aktører på markedet. Det samme må kunne sies om termingebyret (belastes hver måned) på 35 kroner.

Som et smålån så kan man altså søke om å låne maksimalt 50 000 kroner gjennom Collectorlånet, og det er en av årsakene til de gode betingelsene. Du bestemmer selv nedbetalingstid for lånet, men det kan være maksimalt 5 år, og vil sannsynligvis også måtte samsvare med det beløpet du søker om. Ergo kan du ikke bruke 4 år på nedbetalingen av et lån på 5000 kroner (som for øvrig er minste lånesum).

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...