Vurdering: Opp Finans

Opp Finans

Kan jeg søke?

For å få lån hos Opp Finans må du...

  • Være 21 år
  • Ha inntekt på 200.000,- før skatt
  • Ha bodd i Norge i 3 år
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Hvor mye kan jeg låne?

  • Du kan låne opptil 500.000,-
  • Nom. rente fra 7,5% til 19,9%
  • Du kan signere med BankID
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker

Dette lånetilbudet er utgått

Vi anbefaler Axo Finans eller Kreditt365. Dersom ingen av disse er noe for deg, kan du se på våre andre vurdering av lån uten sikkerhet.

Opp Finans
« OPP Finans - Lån 500.000 uten sikkerhet - Rente fra 7.5%

Det finnes svært mange tilbydere av forbrukslån i Norge, slik at det kan være vanskelig å vite hvem man skal velge. Man bør alltid sammenligne de ulike lånene, men også høre på ekspertenes anbefaling. Og det er her OPP Finans kommer inn i bildet – for de har med sitt gunstige lån uten sikkerhet blitt anbefalt av mange eksperter opp gjennom årene. Her kan du søke om et usikret lån, slik at du ikke behøver å tenke på egenkapital eller at banken tar pant i noen av gjenstandene dine. Du kan låne mye penger og få gunstige betingelser sammenlignet med andre lån uten sikkerhet.

OPP Finans tilbyr vanlige forbrukslån med lav rente, men kan også hjelpe deg dersom du behøver å refinansiere gammel gjeld. Stikk innom nettsidene deres for å lese mer om de ulike tjenestene hos selskapet.


OPP Finans er en bank som passer bra for deg som behøver å låne mye, men samtidig trenger å ha en fleksibel nedbetaling. Her kan du nemlig søke om å låne hele 500 000 kroner, og bruke så mye som 15 år på å betale ned gjelden. Det er umulig å si akkurat hvilken rente du kommer til å få på lånet, ettersom dette fastsettes individuelt etter hver enkelt søker, men gjennomsnittsrenten for et forbrukslån fra OPP Finans er 16,70 prosent (ifølge bankens egne nettsider).

Banken har noe høye gebyrer på lånet sitt, i form av et etableringsgebyr der du må betale både 1 prosent av lånesummen pluss 175 kroner. Låner man 300 000 blir gebyret derfor meget høyt. Det samme gjelder for termingebyret, som er på 50 kroner og belastes hver måned, som er noe høyere enn hos konkurrentene.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...