Vurdering: Axo Finans

Axo Finans

Kan jeg søke?

Axo Finans krever følgende...

  • Være fylt 25 år
  • Bodd i Norge i mer enn 3 år
  • Fast inntekt på min. 200.000 i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Fordeler ved Axo Finans

  • Opptil 12 uforpliktende lånetilbud
  • Lån opptil 500.000 fra kun 7.9% rente
  • Gjennomfør lånesøknaden på kun 2 minutter
  • Rask utbetaling på din bankkonto
Axo Finans
« Lån inntil 500.000,- med en rente fra 7.9%

Axo Finans hjelper deg å finne det beste tilbudet når du søker om forbrukslån eller refinansiering. Når du skal finne beste tilbyder for forbrukslån, så kan dette være en tidkrevende prosess. De fleste som tilbyr forbrukslån, ønsker gjennomføre en individuell vurdering av deg som de baserer sin risikovurdering på. Det betyr at du ikke vil kunne få et standardtilbud, men hvert tilbud tilpasses personen som søker. Da må du hente inn et tilbud fra hver tilbyder, og må dermed fylle ut flere søknader for å kunne sammenlikne tilbudene du eventuelt mottar. Med en lånmegler som Axo Finans, så gjør de denne jobben for deg. Du fyller ut en søknad, og får tilbud fra deres samarbeidspartnere.

Axo Finans vil hjelpe deg å komme frem til hvilket tilbud som er det beste for deg. Du står fritt til å velge om du tar tilbudet eller ikke, og tjenesten er gratis. Selv om du som oftest må vente noe lenger på svar fra en lånmegler, så vil du slippe å fylle ut flere søknader, og du sparer dermed mye tid i forhold til å gjøre jobben selv. Axo Finans får sin fortjeneste ved å skaffe leads til sine samarbeidspartnere, og du vil derfor ikke måtte betale noe for tjenesten.


Alle kan søke lån hos Axo Finans, men de indikerer et antall betingelser som bør tilfredsstilles for at du skal få tilslag om lån. Disse vil ikke hindre deg i søknadsprosessen hos Axo Finans, men tilbydere stiller en del krav til sine låntagere som du må tilfredsstille for å få tilbud fra dem. De fleste tilbydere av forbrukslån vil kreve at du har en fast inntekt. Ingen ønsker å låne bort penger til personer som ikke kan vise at de kan betale avdragene som følger med lånet. En fast inntekt viser at du har mulighet til å betale tilbake lånet i henhold til planen man blir enige om. Du vil også oppdage at mange tilbydere av forbrukslån og lån til refinansiering av gjeld stiller krav til alder på sine kunder. Dette er både for å redusere risiko og for å sikre at de juridisk kan hente inn lån som eventuelt ikke blir tilbakebetalt som avtalt. Aldersgrensen de fleste følger, er 23 år.

Statistisk sett så har man kommet frem til at personer som er yngre enn 23 år oftere unnlater å betale gjelden sinn enn de som er fylt 23. Axo Finans ønsker heller ikke at kundene har inkassosaker. De har samarbeidspartnere som kan hjelpe med lån selv om man ikke får lån hos tradisjonelle långivere, men det vil som oftest innebære at du kan stille med sikkerhet. Axo Finans kan hjelpe deg med lån på inntil 500000kr, med nedbetalingstid på inntil 15 år. Selv om det ikke er uvanlig at tilbydere de samarbeider med kan ha renter på helt ned til 7,8% på forbrukslån, så vil du som oftest måtte forvente at du vil få en høyere rente enn dette.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...