Vurdering: Loan.no

Loan.no

Kan jeg søke?

For å få lån hos Loan.no må du...

  • Være fylt 20 år
  • Min. inntekt på 200.000,- i året
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Enkel lånesøknad

  • Godkjenne lånet med din BankID
  • Bestem lånebeløp og nedbetalingstid selv.
  • Den nyeste krypteringsteknologien
  • Du får svar med en gang
Loan.no
« Lån fra 5.000,- til 350.000,-

loan.no kan du få tilbud om forbrukslån på opp til 350.000,- som kan nedbetales over inntil 15 år. Dette lånetilbudet kommer fra Ekspress Bank som er en bank opprettet i et samarbeid mellom Handelsbanken og Dansk Supermarked. I Norge har banken eksistert siden 2008 og har mange fornøyde kunder. Loan.no tilbyr to forskjellige typer lån. Et smålån på inntil 50.000,- med lavere aldersgrense enn hovedtilbudet på inntil 350.000,- som du fint kan søke om for refinansiering av annen gjeld.

De har en rask søknadsprosess og gir deg svar umiddelbart etter du søker på nettsidene deres. Det skal kun ta 4 minutter å fullføre søknaden og få svar.


Avhengig av hvilken av de to løsningene som er aktuelle for deg, kan du få et lån uten sikkerhet på inntil 350000kr over 15 år, eller du kan låne mellom 5000kr og 50000kr. Renten bestemmes individuelt og kan variere fra 6,9% og helt opp til nesten 17%. Har du mye gjeld fra før, får du en høy rentesats.

Ellers er betingelsene forskjellig i forhold til om du søker på inntil 50000kr, eller om du ønsker mer enn det og helt opp til 350000kr. Det høyeste forbrukslånet, kan du kun søke på om du er minimum 23 år gammel. Du må ha en inntekt før skatt på minimum 300000kr, og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Det mindre forbrukslånet, på inntil 50000kr, er tilgjengelig for kunder helt ned til 20 år. For det trenger man en inntekt før skatt på 200000kr uten betalingsanmerkninger. Ellers vil risikoen det utgjør for banken bestemme hvor mye renten settes til. Om du har lav inntekt og gjeld fra før, er det stor sjanse for at du får en høyere rentesats på inntil 17%. I så tilfelle er ikke dette et spesielt billig lån, men fortsatt noe billigere enn de fleste kredittkort.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...