Smålån

Smålån intro

Ofte har man behov for å låne en mindre sum med penger, men man har ikke tid på å vente den tiden det tar før et ordinært forbrukslån tikker inn på kontoen. Eller så har man kanskje vært slapp i tidligere nedbetaling av gjeld, og blitt bannlyst av bankene i form av kredittsjekker. Da kan et smålån som f.eks Fokuslånet være løsningen på problemet, ettersom dette er en svært tilgjengelig lånetype, der det ikke skal mye til for å få godkjent søknaden.

Dersom du ser etter refinansiering av gjeld og smålån, så har vi også en egen seksjon for det.

Nordiclån - Smålån

Hvordan fungerer et smålån?

Først og fremst er et smålån, som navnet skulle tilsi, en type lån der du kan låne en mindre sum med penger. I sjangeren smålån kan man sjeldent låne mer enn 100 000 kroner, og ikke mindre enn 1000 kroner. De mest effektive lånene ligger på under 10 000 kroner, og slike kan man som regel bestille ved å sende en enkel tekstmelding til den respektive banken. Som du skjønner tar det da bare noen få minutter før du får svar på søknaden din, og kanskje bare et par timer før pengene har blitt overført til kontoen din.

Med såpass effektivitet, sier det seg nesten selv at slike smålån er nødt til å være noe mer kostbare enn vanlige forbrukslån. Det betyr at du kan forvente deg en rente som er skyhøy i forhold, ofte på flere hundre prosent. Dette kommer samtidig av at nedbetalingstiden for slike lån gjerne er på noen få uker, som betyr at kostnaden totalt sett ikke behøver å bli så gigantisk. Ved et lån på 5000 kroner, som du betaler ned over en måneds tid, vil det kun koste deg rundt 600-700 kroner ekstra.

Som nevnt innledningsvis, vil slike smålån ha langt enklere krav til deg som søker om lånet. Det utføres sjeldent kredittsjekker i slike tilfeller, slik at du sannsynligvis får låne selv om du har misligholdt et tidligere lån med en kreditor. De fleste smålån har også 18- eller 20-årsgrense, slik at de er tilgjengelig for mange flere enn de store forbrukslånene. Her er det bare å søke i vei – og det gjør du raskest og enklest via nettsidene til en bank som tilbyr smålån, for eksempel Føniks privatlån Norge.

Anbefalt smålån Din annonse her?

Nordiclån

Anbefalte smålån (Fra 5.000,- til 100.000,-)

Føniks Privatlån Norge

Føniks Privatlån

Føniks privatlån er et smålån tilbud fra Thorn Norge Finans. Du kan få tilbudt inntil kr 100000 som må tilbakebetales over 80 måneder. De opererer med en nominell rente på minimum 9,48%, men effektiv rente vil bli høyere på grunn av gebyrer og en individuell vurdering.

Fokuslån

Fokuslån

Fokuslån er et nytt produkt på markedet fra L’Easy A/S som tilbyr smålån til kunder på inntil kroner 75.000,-. Dette er et forbrukslån som passer til når du ønsker å investere i oppussingsprosjekter, en ferie for familien eller kanskje en båt?

Modus Finans Norge

Modus Finans Norge

Modus Finans er et tilbud fra Thorn Norge Finans. Thorn har siden 1970-tallet vært et kjent og kjært firma for nordmenn med sitt tilbud for utleie av forbruker-elektronikk og hvitevarer.

Nordiclån

Nordiclån

Nordiclån er en del av Thorn konsernet og disse har mange års erfaring innen smålån. Faktisk er de en av de eldste aktørene på lånemarkedet. Det gir deg en trygghet at dette er en seriøs aktør som tar godt vare på kundene sine.

Thorn

Thorn

Thorn er i dag en av de største aktørene innenfor forbrukerfinansiering og smålån i dag, men kjeden har lenge vært kjent for helt andre ting. Det hele begynte nemlig med utlån av elektronikkprodukter, noe som kanskje ikke er like aktuelt i dag.

Klikklån

Klikklån

Trenger du en liten slant med penger, og det helst i en fei? Da får vi bare håpe at det moderne smålånet Klikklån lever opp til navnet sitt, noe det trolig gjør ifølge de forbrukerne som har søkt om nettopp et lite lån her.

Lèasy

Leasy

Har du hørt om Thorn? Da har du kanskje hørt om Leasy også. Om ikke, så er det snakk om to sider av samme sak – begge selskapene er nemlig eid av samme firma. Vi skal ikke gå nærmere inn på historikken her, men Leasy er altså en norsk tilbyder av såkalte smålån.

Ferratum Bank

Ferratum Bank

Ferratum Bank tilbyr et såkalt smålån. Når man trenger forbrukslån, så kan man velge mellom tilbydere av smålån eller ordinære forbrukslån. Forskjellen mellom disse er lånebeløp og tilbakebetalingstid, og dermed til en viss grad også pris.

Utgåtte smålån

Dette er utgåtte lånetilbud på smålån som ikke lenger er tilgjengelig å søke på via NorFinance.no. Lånetilbudene kan komme tilbake igjen, så vi anbefaler at du lagrer denne siden som "bokmerke"slik at du enkelt kan komme tilbake å sjekke status dersom lånet du ønsker å søke på er i denne listen.

Collector Bank

Collector Bank - Collectorlånet

Det finnes svært mange forbrukslån og smålån på det norske markedet, så det kan være vanskelig å vite hvem man skal velge. Men det kan være lurt å «følge strømmen», og da vil man kanskje velge Collectorlånet – et av de mest populære smålånene i landet.

Polarlån

Polarlån

Polarlån er en lånmegler-tjeneste som er lokalisert i Danmark. De hjelper deg å finne forbrukslån på inntil 100000kr slik at du kan benytte deg av det beste tilbudet. Når man skal søke forbrukslån, så kan det være tidkrevende å finne det rette smålånet.