Vurdering: Ikano Lånet

Ikano Bank

Kan jeg søke?

For å få lån hos Ikano Bank må du...

  • Være fylt 20 år
  • Norsk statsborger
  • Utenlandsk statsborger må ha lignet til Norge
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Hvor mye kan jeg låne?

  • Du kan låne fra 25.000,- til 200.000,-
  • Renten er fra 8,9% til 19%
  • Du kan signere med BankID

Dette lånetilbudet er utgått

Vi anbefaler Axo Finans eller Kreditt365. Dersom ingen av disse er noe for deg, kan du se på våre andre vurdering av lån uten sikkerhet.

Ikano Bank
« Lån opptil 200.000,- med en nom. rente fra 8.9%

De fleste nordmenn handler på IKEA, men de færreste låner penger der. Det er nok fordi det ikke er mulig, men hvis du kunne lånt penger fra en bank eid av IKEA-grunnleggeren, ville du da ha gjort det? Mange nordmenn gjør faktisk det, for Ikano Bank er den nevnte banken og en av de mest populære tilbyderne av forbrukslån i Norge. Her kan du søke om å låne inntil 200.000,- kroner uten å måtte stille sikkerhet for lånet, og har du din egen økonomi på stell så kan du samtidig hilse en ganske så hyggelig rente velkommen.

Hos Ikano Bank kan du søke om et vanlig forbrukslån, eller om refinansiering av gammel gjeld. De tilbyr også andre banktjenester som kredittkort og lignende.


Man kan som nevnt søke om å låne 200.000,- kroner hos Ikano Bank, men også så lite som 25 000 kroner. Hvilken rente du får avhenger av din personlige økonomi og inntekt, men gjennomsnittsrenten for forbrukslån fra banken er på 17,89 prosent (ifølge bankens egne nettsider). Det er ikke blant markedets laveste, men forskjellen er uansett ikke større enn at Ikano Bank absolutt kan være en kandidat når du skal søke forbrukslån.

Gebyrene på Ikano Bank ligger på et middels høyt nivå. Etableringsgebyret, som betales som en engangssum ved opptak av lånet, er på 900 kroner. Termingebyret som betales hver måned er på 50 kroner, og det er 20 kroner høyere enn de billigste i bransjen. Med en nedbetalingstid på inntil 12 år kan du ha en fleksibel hverdag, men merk at denne må samsvare med lånesummen.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...