FavorittFinans: Anbefalt lånemegler

FavorittFinans

Kan jeg søke?

For å få lån hos FavorittFinans må du...

 • Være fylt 20 år
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Fast årsinntekt over 200.000
 • Fast folkeregisteradresse i Norge
 • Norsk statsborgerskap, og skal ha bodd i Norge og hatt fast inntekt de siste tre år.

Hvor mye kan jeg låne?

 • Lån inntil 500.000,-
 • Fleksibelt forbrukslån
 • Inntil 15 års nedbetaling
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Nettbaserte søkeprosesser
 • Tilgjengelige når du ønsker at de skal være det
 • Markedets lengste åpningstider

Dette lånetilbudet er utgått

Vi anbefaler Axo Finans eller Kreditt365. Dersom ingen av disse er noe for deg, kan du se på våre andre vurdering av lån uten sikkerhet.

FavorittFinans
« Lån fra 5.000,- til 500.000,-

En ny norsk lånetjeneste er en hit hos oss nordmenn. Navnet er FavorittFinans og er på rekordtid blitt et foretrukket sted å søke om forbrukslån på fornuftige vilkår.

FavorittFinans er en lånemegler som hjelper deg å finne de beste tilbudene slik at du slipper å bruke lang tid før du kan bestemme deg for hvilket forbrukslån du ønsker å benytte. Når man benytter seg av en lånemegler i stedet for å søke om lån direkte fra låntilbyderne, så slipper man unna med å fylle ut en lånesøknad. Man vil kun finne ut av hvilke tilbud man kan få på forbrukslån ved å søke hos tilbyderne som er aktuelle da disse i nesten alle tilfeller vil ønske å gjøre en individuell vurdering av deg for å bestemme hvor mye de kan tilby å låne deg. Hvis man skal gjøre denne jobben selv, så er det tidkrevende, men ved å benytte FavorittFinans som lånemegler, så har du mulighet til å motta tilbud fra deres nøye utvalgte samarbeidspartnere.

Disse samarbeidspartnerne har de valgt ut for å gjøre valget enklere for deg. Selv om FavorittFinans tilbys av Firstborn IVS, som som også tilbyr sine tjenester via andre merkenavn, så kan du forvente en upartisk behandling av dine tilbud og hjelp til å ta det endelige valget. Når du har mottatt tilbud fra de bankene som ønsker å tilby deg forbrukslån, så kan du selv velge fritt i forhold til hvilket tilbud som passer best for deg.

FavorittFinans er din snarvei til en verden av spennende forbrukslån. Kun 1 søknad skiller deg fra opptil flere lånetilbud. 100 % kostnadsfritt og uforpliktende. Så kan du raskt vurdere dine lånemuligheter.


I hovedsak vil betingelsene du får hos FavorittFinans være avhengige av tilbyderne du mottar tilbud fra. Utenom betingelsene til samarbeidspartnerne, så opplyser ikke FavorittFinans om noen spesifikke tilleggskrav. De fleste samarbeidspartnerne ønsker at søkerne skal være over 20 år og at man har en skattbar inntekt. Med disse kravene vil man allerede stenge ute personer som for eksempel studenter, med mindre de har en jobb ved siden av studiet. Selv om man som student som oftest ikke oppnår kravene som stilles av låntilbydere, så kan dette være et godt tilbud til nyetablerte som for eksempel akkurat har flyttet til egen bolig og begynt å jobbe. Hos FavorittFinans kan du få lån fra 5000kr til så mye som 500000kr, noe som vil komme godt med når man er nyetablert. Dette må tilbakebetales med en nedbetalingstid på maksimum 15 år.

Når det gjelder renter, så vil det avhenge av din økonomiske situasjon og kredittsjekk. Den laveste renten du kan oppnå på et forbrukslån fra FavorittFinans vil avhenge av partnerne, og er ofte rundt 7,8%. Utover det vil du måtte forholde deg til at de utfører en individuell vurdering av deg.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...