Vurdering: Centum Finans

Centum Finans

Kan jeg søke?

For å få lån hos Centum Finans må du...

  • Være fylt 18 år
  • Være norsk statsborger
  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg låne?

  • Lån fra 5.000 til 500.000,-
  • Rente på 14,1%
  • Inntil 15 års nedbetaling
  • Inntil 3 års avdragsfrihet
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker

Dette lånetilbudet er utgått

Vi anbefaler Axo Finans eller Kreditt365. Dersom ingen av disse er noe for deg, kan du se på våre andre vurdering av lån uten sikkerhet.

Centum Finans
« Lån fra 5.000,- til 400.000,-

Ønsker du å øke sjansene dine for å få innvilget søknaden om forbrukslån, eller vil du bare ha ett av markedets billigste lån? I så fall vil det være lurt å søke om lån via en låneformidler eller låneagent, noe nettopp Centum Finans er. Selskapet har ikke noe penger å tilby deg direkte, men gjennom et samarbeid med flere av landets største banker kan du her sikre deg et skikkelig godt forbrukslån.

Lånet kan du bruke på akkurat hva du vil. Centum Finans tilbyr vanlige forbrukslån, men også lån til refinansiering av gammel gjeld. Alle lånene fra selskapet er uten sikkerhet.


Den største fordelen med å søke forbrukslån via en låneformidler, er at du kan få en lavere rente enn ved å søke kun hos en enkelt bank. Nå blir det nemlig bankene som må holde en konkurranse om å få deg som kunde, noe som alltid vil være gunstig for deg. Gjennomsnittsrenten for et lån søkt om via Centum Finans er 14,99%. Det er en svært gunstig rente som få andre kan matche, men husk at renten fastsettes individuelt etter hver søker, så den kan bli både lavere og høyere i ditt tilfelle.

Når det kommer til gebyrene, så er det svært fordelaktig å søke forbrukslån via Centum Finans. Da må man nemlig betale 0 kroner i termingebyr, og kun 650 kroner i etableringsgebyr. Nedbetalingstiden kan være maksimalt 15 år – men du bestemmer naturligvis selv hvor lang tid du vil bruke. Maksimal lånesum er 360 000 kroner.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...