Vurdering: Aros Finans

Aros Finans

Kan jeg søke?

Aros Finans krever følgende...

  • Være fylt 23 år
  • Norsk statsborger
  • Fast inntekt på min. 230.000 i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Fordeler ved Aros Finans

  • Opptil 12 uforpliktende lånetilbud
  • Lån opptil 500.000 fra kun 7.9% rente
  • Gjennomfør lånesøknaden på kun 2 minutter
  • Rask utbetaling på din bankkonto

Dette lånetilbudet er utgått

Vi anbefaler Axo Finans eller Kreditt365. Dersom ingen av disse er noe for deg, kan du se på våre andre vurdering av lån uten sikkerhet.

Aros Finans
« Lån inntil 500.000,- med en rente fra 7.9%

Aros Finans er en ny tjeneste tilbudt av Folkelånet Telefinans som har tilbudt finansiering på det norske markedet i 30 år. Denne tjenesten hjelper deg å søke forbrukslån ved bare å fylle ut en søknad for å motta tilbud fra inntil 12 tilbydere. Du fyller ut en søknad raskt på nettsiden deres, hvor du velger ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, så sender de søknaden videre til sine samarbeidspartnere. I løpet av dagen, eller dagen etter om du søker på ettermiddag eller kveld, så vil du motta tilbud med betingelsene partnerne deres vil tilby deg.

Flere av tilbyderne kan tilby deg å akseptere tilbudet elektronisk slik at du raskt kan signere dokumentene og de kan sette i gang prosessen for å utbetale pengene. I løpet av 1-3 arbeidsdager kan du ha lånet inne på konto. De tar imot søknader får forbrukslån inntil 500.000 kroner over 15 år.


Du kan velge å låne inntil 500.000 kroner med en ned betalingstid på inntil 15 år. Hvilke betingelser du får vil avhenge hvilken tilbyder du velger å benytte. Tilbyderne vil også ha forskjellige maksbeløp og nedbetalingstid å tilby. Om du velger et beløp på 500.000,- er det stor sannsynlighet for at du da får vesentlig færre tilbud da det kun er et fåtall tilbydere som tilbyr så høyt lånebeløp.

Renter og gebyrer vil også variere. Dette er tydelig spesifisert i tilbudspapirene. På sidene til Aros Finans indikerer de en gjennomsnittlig rente på ca 11%. Flere tilbydere opererer med høye etableringsgebyrer. Dette kan i noen tilfeller være for å kunne tilby en bedre rente enn konkurrentene. Så det er lurt å nøye vurdere hva de forskjellige tilbudene utgjør i fordel for man bestemmer seg for tilbyder.

De forskjellige tilbyderne av refinansiering og forbrukslån vil også ha forskjellige andre faktorer som kan være til fordel for deg som kunde. For eksempel er nettbanktilgang et tilbud de fleste har, men mulighetene på nettbanken varierer. Noen tilbydere vil også gi deg et fleksibelt lån, mens andre gir deg et fast lån som du må søke på igjen om du ønsker å øke. Noen vil la deg overføre penger direkte til bankkontoen din innenfor en tildelt ramme.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...