Vurdering: Pengi

Pengi

Kan jeg søke?

Pengi.no krever følgende...

  • Være fylt 20 år
  • Norsk statsborger
  • Fast inntekt på min. 200.000 i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Fordeler ved Pengi

  • Opptil 12 uforpliktende lånetilbud
  • Lån opptil 500.000

Bli matched med de beste lånene. Gå forbi køen og få opptil 12 lånetilbud i dag - og Pengi hjelper deg helt gratis og uforpliktende. Pengi finner de beste lånetilbudene til deg.

Pengi
« Lån inntil 500.000,-

Pengi.no er en lånformidler som hjelper deg når du skal søke om refinansiering eller om forbrukslån. De har samarbeid med minimum 15 långivere hvor de henter inn tilbud som de videresender til deg slik at du kan vurdere hvilket tilbud du ønsker å benytte deg av. Pengi.no samarbeider med Centum Finans som igjen eies av Firstborn IVS. Dette betyr i realiteten at du fyller ut en søknad som sendes til Pengi.no som så behandles av Centum Finans og formidles til deres samarbeidspartnere. Når man skal søke om forbrukslån uten å benytte seg av en lånmegler, så vil man raskt oppdage at man ikke kan velge långiver ut fra annonserte rentesatser. Grunnen til dette er at alle tilbydere av forbrukslån ønsker å vurdere din økonomiske situasjon på basis av en individuell vurdering. Dermed er du nødt til å fylle ut en søknad hos de tilbyderne du ønsker å vurdere for å få vite hvilken rentesats de vil tilby deg.

For at du skal finne det beste tilbudet slik at du ikke betaler vesentlig mer enn du burde, så kan det derfor ta en del tid å gjennomføre denne prosessen. For å unngå dette er det lurt å benytte seg av en lånmegler, som Pengi.no. Da fyller du kun ut en søknad, og mottar så tilbud fra de tilbyderne de har samarbeidsavtale med som ønsker å gi deg tilbud. Du står fritt til å velge det tilbudet du ønsker fra dem du får tilsendt. Pengi.no sine tjenester er gratis for deg. De får sin betaling ved å tilby leads til sine samarbeidspartnere.


Betingelser når du benytter Pengi.no

Når du søker lån via Pengi.no, så kan du søke om inntil 500000kr, og du kan få en nedbetalingstid på inntil 15 år. Du kan få tilbud fra deres samarbeidspartnere på enten et forbrukslån hvor hele lånet utbetales umiddelbart, eller du kan få tilbud om en låneramme hvor du kun betaler renter for pengene du tar ut til en hver tid. Utover disse grensene setter ikke Pengi.no i utgangspunktet noen betingelser for hvem som kan søke, men betingelsene til hver långiver vil gjelde for om du mottar et tilbud eller ikke. De fleste tilbydere krever at du ikke har betalingsanmerkninger. Hvis du har betalingsanmerkninger, så bør du få slettet disse før du søker. Det er lite sannsynlig at en långiver ønsker å inngå en avtale med deg hvis du har utestående betalingskonflikter. Det er mulig å få fjernet betalingsanmerkninger ganske raskt når man har betalt inn utestående beløp. Man kan selv be om en kredittvurdering fra kredittvurderingsselskapene for å få rede på hva de har registrert på deg. Hvis de har noe negativt registrert, så kan du kontakte dem med dokumentasjon på at kravet er betalt. Da skal de slette merknadene på deg. Andre betingelser er vanligvis alder. Få tilbydere låner ut penger til personer under 23 år. I første omgang er grunnen til alderskravet at du skal være juridisk ansvarlig for lånet i tilfelle du ikke betaler i henhold til avtale. I tillegg er alderen satt for å redusere risiko for mislighold. Det er statistisk større mulighet for at en person på 18 år misligholder et lån i forhold til en på 23 år. Andre krav er at du hos de fleste må kunne dokumentere en inntekt i Norge.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...