Vurdering: Liber Finans

Liber Finans

Kan jeg søke?

Liber Finans krever følgende...

  • Være fylt 25 år
  • Bodd i Norge i mer enn 3 år
  • Fast inntekt på min. 200.000 i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Fordeler ved Liber Finans

  • Opptil 10 uforpliktende lånetilbud
  • Lån opptil 500.000 fra kun 6.99% rente
  • Gjennomfør lånesøknaden på kun 2 minutter
  • Rask behandling av lånesøknaden
  • Rask utbetaling på din bankkonto
Liber Finans
« Lån inntil 500.000,- med en rente fra 7.9%

Liber Finans er en lånmegler som hjelper deg med å spare tid når du skal søke om et lån uten sikkerhet. En ulempe når man skal finne det beste forbrukslånet, er at de fleste tilbydere av forbrukslån ønsker å foreta en individuell vurdering når de skal vurdere deg for forbrukslån. Det betyr at du ikke kan forholde deg til minimumsrenter de reklamerer med når du skal finne den beste låntilbyderen, men du må søke for å få vite hvilken rente de faktisk er villige til å tilby deg. Ved å benytte en lånmegler som Liber Finans i stedet for å søke separat hos hver eneste tilbyder, kan du spare deg for mye tid. Da vil du kun fylle ut en søknad på nett. Lånmegler vil så hente inn tilbud fra sine samarbeidspartnere slik at du får tilbud du kan vurdere.

Liber Finans ønsker også å kunne hjelpe deg om du trenger tilbud om lån utbetalt på dagen. De har rask behandlingstid og kan formidle denne typen lån innenfor den tiden du har til rådighet. Selv om du får fordeler med å kun fylle ut en søknad når du søker forbrukslån gjennom Liber Finans, så kan du også risikere at du må vente litt lenger når du søker om ordinære forbrukslån slik at de får inn tilbudene fra alle samarbeidspartnerne. I forhold til samarbeidspartnere de har knyttet til seg, så vil de kunne hjelpe deg i de fleste situasjoner hvor du har behov for forbruksfinansiering. Når du skal velge hvilket av tilbudene du ønsker å benytte, så vil du stå fritt. Grunnen til det er at Liber Finans får sin betaling i forhold til leads de presenterer for sine partnere.


Betingelser når du søker lån gjennom Liber Finans

De fleste lånmeglere, som Liber Finans, stiller ikke krav til deg i forhold til om du kan søke eller ikke. Men for at du skal få et tilbud fra deres partnere, så må du tilfredsstille betingelsene til deres partnere. Dette betyr i hovedsak at du ikke kan ha betalingsanmerkninger, du må ha norsk adresse, ha en dokumentert inntekt i Norge, og du må som oftest være fylt 23 år. Det finnes unntak fra noen av disse betingelsene. For eksempel benytter de seg av samarbeidspartnere som ønsker å gi tilbud når ingen andre er villige til det. Hvis du for eksempel ikke har nok inntekt til å håndtere det lånet du ønsker, eller du har hatt betalingsanmerkninger, så kan man likevel bli tilbudt lån. Da vil man som oftest bli bedt om å stille sikkerhet for hele beløpet. Når man ikke ville fått lån andre steder på grunn mangel på inntekt eller liknende, så vil man også oppleve at man må stille med en høyere andel av sikkerheten i forhold til beløpet man kan låne. Denne typen tilbydere vil ofte også kreve høye gebyrer for å inngå en avtale. Betingelser i forhold til alder er knyttet til at tilbyder ønsker å kunne følge opp eventuelle krav juridisk hvis du ikke betaler, i tillegg til at man ønsker å redusere risiko ved å ikke tilby lån til de yngste.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...