Instabank: Anbefalt lånegiver

Instabank

Kan jeg søke?

For å få lån hos instabank må du...

 • Være fylt 23 år
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Fast årsinntekt over 250.000
 • Ingen krav om norsk statsborgerskap

Hvor mye kan jeg låne?

 • Lån inntil 500.000,-
 • Fleksibelt forbrukslån
 • Inntil 15 års nedbetaling
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Nettbaserte søkeprosesser
 • Tilgjengelige når du ønsker at de skal være det
 • Markedets lengste åpningstider
Instabank » Ny lånetilbyder
« Lån fra 5.000,- til 500.000,-

Denne banken er en av de nyere i Norge. Men det at banken er ny trenger ikke å ha noe å si for deg som kunde. Instabank er godkjent som bank av finanstilsynet og dermed har du trygghet for at banken oppfyller de forpliktelser den skal. Som mange andre nyere banker tilbyr Instabank digitale tjenester og du kan derfor komme i kontakt med banken døgnet rundt. Kundeservice er også tilgjengelig det meste av dagen og du kan kontakte dem helt frem til kl. 23.00. Banken har spesialisert seg innen forbrukslån og refinansiering og har mange ansatte som har jobbet med dette i mange år. Det gir deg en sikkerhet for at du kan få svar på de spørsmål du eventuell måtte ha når du skal søke om et lån.

Instabank kan tilby en fleksibel nedbetalingsordning. Her kan du velge om du vil betale lånet tilbake med et fast beløp hver måned i inntil 15 år, eller du kan velge den fleksible nedbetalingen. Her betaler du ned på lånet så lenge det gjenstår et utestående. Det gir deg en større frihet, men du må huske på at lånet blir dyrere jo lengre tid du bruker på nedbetalingen.


Det er mulig å låne inntil kr 500 000 hos Instabank. Men trenger du et mindre beløp så er det selvsagt også en mulighet. Du kan søke om lån på helt ned til kr 5 000, men uansett hvor mye du ønsker å låne, så må du betale rente på lånet og et par gebyrer. Renten hos Instabank varierer fra 7,9 – 19,99 % i nominell rente. Det er et ganske normalt rentenivå når vi sammenligner med andre banker. Før du blir kjent med hvilken rente du må betale, så foretar banken en kredittvurdering av økonomien din og det er denne som avgjøre hvor mye du må betale i rente. Har du en helt vanlig økonomi og låner kr 65 000, så må du regne med å betale en effektiv rente på 16,24 % og det er blant de bedre på markedet.

Ved siden av renten blir det også lagt til et par gebyrer på et lån hos Instabank. Du må betale et etableringsgebyr på kr 900 og det er blant de bedre på markedet. Dette beløpet er et engangsbeløp. Det vil også bli lagt til et termingebyr på kr 40 hver måned og dette fås rimeligere, men det hører heller ikke til blant de dyreste på markedet.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...