Utgåtte lånekampanjer

Utgåtte lånekampanjer

Dette er utgåtte lånetilbud på lån uten sikkerhet som ikke lenger er tilgjengelig å søke på via NorFinance.no. Lånetilbudene kan komme tilbake igjen, så vi anbefaler at du lagrer denne siden som "bokmerke"slik at du enkelt kan komme tilbake å sjekke status dersom lånet du ønsker å søke på er i denne listen.

Aros Finans

Aros Finans

Aros Finans er en ny tjeneste fra Folkelånet Telefinans som har tilbudt lån i hele 30 år. Denne tjenesten hjelper deg å søke forbrukslån ved bare å fylle ut en søknad for å motta tilbud fra inntil 12 tilbydere.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en av Norges støre tilbydere på refinansiering uten sikkerhet. Her får du god rente = penger å spare!

Lendo - Låneformidler

Lendo

Sliter du med å få gjennomslag på søknaden om forbrukslån, eller har du lyst på det billigste lånet som du overhodet kan få? Da har du kommet til riktig sted – for Lendo hjelper deg med nettopp dette.

FavorittFinans - Ny lånetilbyder

FavorittFinans

FavorittFinans.no er din snarvei til en verden av spennende lån. Kun 1 søknad skiller deg fra opptil flere lånetilbud. 100 % kostnadsfritt og uforpliktende. Så kan du raskt vurdere dine lånemuligheter. Dette nye lånet er smartere enn de fleste lånegivere.

OPP Finans

Lendo

OPP Finans tilbyr vanlige lån uten helt sikkerhet med lav rente, men kan også hjelpe deg dersom du behøver å refinansiere gammel gjeld. Det er mange fordeler med å søke forbrukslån hos OPP Finans.

Komplett Bank

Lendo

Komplett Bank har gått rett i strupen på de allerede etablerte aktørene på markedet, og presset betingelsene for sine forbrukslån til det absolutt ytterste. Her kan du søke om å låne inntil hele 400 000 kroner.

yA Bank

yA Bank

yA Bank er en forholdsvis ung bank i norsk målestokk, men som på rekordtid har koblet et jerngrep om det norske markedet. De har nå i mange år tilbydd forbrukslån og kredittkort til norske kunder.

Bank Norwegiank

Bank norwegian

Gjør man suksess i en bransje, så er ikke veien over til en annen bransje like lang. Det er bankselskapet Bank Norwegian et godt eksempel på, ettersom Bjørn Kjos og hans selskap begynte i flybransjen.

Centum Finans

Centum Finans

Ønsker du å øke sjansene dine for å få innvilget lånesøknaden, eller vil du bare ha ett av markedets billigste lån? I så fall vil det være lurt å søke om lån via en låneformidler eller låneagent, noe nettopp Centum Finans er.