Vurdering: Arcadia Finans

Kan jeg søke?

Arcadia Finans krever følgende...

  • Være fylt 18 år
  • Norsk statsborger
  • Fast inntekt på min. 120.000 i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Fordeler ved Arcadia Finans

  • Lån opptil 500.000
  • Pengene utbetales direkte til din konto
  • Normalt så har du pengene mellom 1 og 3 dager etter lånet er innvilget
Arcadia Finans
« Lån inntil 500.000,-

Når du trenger et forbrukslån, så kan det være en fordel å benytte en lånmegler som Arcadia Finans. Den viktigste fordelen ved å benytte lånmegler fremfor å selv kontakte aktuelle tilbydere, er at man kan spare en god del tid og likevel få flere tilbud slik at man kan velge det tilbudet som er mest gunstig. Selv om man ønsker å benytte seg av et forbrukslån, så betyr ikke det at man må ta det første tilbudet man får selv om det er dyrere enn andre alternativer. De fleste tilbydere av forbrukslån kommer ikke til å tilby deg den renten som er det mest gunstige alternative de oppgir på nettsidene sine, noe som gjør at det er vanskeligere å sammenlikne alternativer. Hvis du skal finne det billigste alternativet ved å kontakte tilbyderne selv, så blir du nødt til å fylle ut en søknad hos hver av tilbyderne. Grunnen til det er at de vil foreta en individuell vurdering før de tilbyr deg et lån. Selv om du vil få svar fra hver tilbyder umiddelbart, så kan det ta en del tid å fylle ut alle søknadene.

Ved å benytte deg av Arcadia Finans sin tjenester, som ikke vil koste deg noe, så fyller du kun ut en søknad. Etter det henter de inn tilbud på vegne av deg, og da kan du i ro og mak sitte å vente på at tilbudene strømmer inn, så kan du selv vurdere hvilket du ønsker å benytte deg av. Forskjellige rangeringssider på nett kan gi deg et hint om hvilke tilbydere som vanligvis er de rimeligste, men lånmegler kjenner godt til hvilket alternativer som finnes og vil tilby deg rimelige alternativer.


Betingelser hos Arcadia Finans

Arcadia Finans er et finsk selskap som tilbyr tjenester som lånmegler i Norge i samarbeid med Centum Finans. Når du søker om forbrukslån eller refinansieringslån hos Arcadia Finans, så kan du velge mellom lån fra kr 5000kr til lån på inntil 500000kr. Nedbetalingstiden du kan få er på inntil 15 år. I tillegg til disse betingelsene, som sammen med den effektive renten vil bestemme hvor mye du betaler hver måned, så vil du også måtte kunne tilfredsstille et antall krav som stilles av Arcadia Finans. Disse kravene gjelder for å kunne benytte deg av tjenestene deres, men i tillegg vil tilbudene du mottar være begrenset av om du tilfredsstiller kravene til hver av tilbyderne. Først og fremst ønsker de å vite at du er betalingsdyktig, noe som gjør at de stiller krav om at du tjener minimum 120000kr i året.

Utover det kan du ikke ha betalingsanmerkninger om du ønsker å søke. Det er egentlig en selvsagt betingelse, da det betyr at du har ubetalte regninger til andre, noe som betyr at de ikke har noen garanti for at du betaler lånet de skaffer deg. Du bør derfor betale utestående krav og få fjernet anmerkningene før du søker. Utover dette stiller de krav som gjør at du er juridisk ansvarlig for lånet og at sannsynligheten er stor for at du forblir i Norge slik at de kan benytte seg av norske innkrevingstjenester ved behov. Betingelsene i forhold til dette er at du har skattet til Norge i minimum 3 år og at du er over 18 år gammel.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Forbrukskreditt i 2018

Forbrukskreditt i 2018

Vi forteller deg hva som er nytt, og hvilke endringer du kan forvente å se i Norge for forbrukslån og kredittkort.

Lån og kredittkort på ferie

Lån og kredittkort på ferie

Ved hjelp av forbrukslån og kredittkort kan mange endelig få muligheten til å ta ferieturen de har ...

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...